Akik állandóan itt sírnak, hogy magányosak meg rossz az életük, azok miért nem kezdenek magukkal valamit?
Figyelt kérdés
Nyilván nem azokra értem, akik egyszer-egyszer jönnek tanácsért vagy csak figyelemért. De vannak sokan, akiket már stílusról, névről felismer a felhasználók többsége. Ők már rengeteg tanácsot és támogatást meg cseszegetést is kaptak, mégis újra és újra ugyanazt írják. Miért jó ez nekik? Miért nem veszik kezükbe a saját életüket?2019. aug. 3. 10:54
11/12 anonim válasza:
Én ugyan ritkán sírok itt, de attól hogy kezdesz valamit az életeddel nem biztos, hogy sikered is lesz. Orvos vagyok a szakvizsgámra készülök, hobbi szinten spirtolok, mégsem jön össze a párkapcsolat. Sajna nem lehet mindenki kigyúrt extrovertált nők kedvence macsó, de ettől függetlenül magányosnak nagyon rossz lenni.
12/12 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem azokról van szó, akik egyszer egyszer jönnek figyelemért vagy tanácsért. Mindenkinek vannak gyenge pillanataik.
Azokról van szó akik minden nap itt vergődnek, és amekkora energiát belefektetnek, annyiból már simán léphettek volna egy jobb élet felé.
2019. aug. 3. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!