Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha esetleg kötözködnek veled...

Ha esetleg kötözködnek veled munkahelyen vagy képzésen vagy bàrhol akkor te mit teszel?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne ha nem vagyok valami félelmetes akkor hogyan lehet azt elkerülni hogy belém kössön egy vagy több proli? Sajnos ilyenek mindenhol vannak. És ha odàig fajulna hogy meg akarnak verni mit teszel? Ezt most csak kivàncsisàgból kérdezem, màs mit tenne.

2019. júl. 31. 13:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Csinálsz egy margaréta tetkót, és a szirmaiba férfi keresztneveket varratsz, egyet-kettőt kihagysz. S ha valaki köteksziik rámutatsz a szíromra, mondva neki ezek nem a szerelmeim, nem vagyok meleg, ezek az áldozataim és örülök, merrt új never varrattatok a szíromra, akit megetettem a disznóimmal.

Na és nem húznék ilyennel újjat. De ezerféle módszer van, amikor a csicsák félelmetes külsőt csinálnak maguknak pl. pitbull tetko. Inkább nevetséges az erőködésük, mint komolyan vehető.

2019. júl. 31. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!