Egyes emberek miért akkor szeretnek füvet nyírni, fúrni, kalapálni stb. amikor mások még/már aludnak?
Mert nekik úgy kényelmes, a többiek meg le vannak szarva.
Nálunk pl egy 90%ig süket öregember hallgatja a rádiót éjfélig, nyitott ablaknál, miközben nekem meg 6 körül kell kelnem a munkám miatt.
Nem kell erre más magyarázatot keresni, mint az, hogy ezek az emberek szarnak rád, szarnak az összes szomszédra, csak az a fontos, hogy számukra legyen minden tökéletes.
1. Lehet, hogy napközben dolgozik, és akkor ér rá.
2. Melege van nappal.
3. Előtte egy órán át össze kell szednie a kutyasz-rt, hogy a fűnyíró ne darálja szanaszéjjel az udvaron, így kicsit megcsúszik vele.
4. Tapintatlan, és lesz-r másokat.
5. Nem tudom, milyen település, de falun pl. rendszeres, hogy az ember korán kell, megeteti az állatokat és nekilát a ház körüli munkának fél5-kor.
Mert akkor ér rá.
Ha kertes házban ( faluban laksz ha jól emlékszem ) laksz, tudhatnád, már 10.00 körül nagyon meleg van.
" panel lakó " de kertes vagyok. És bizony nem lehet a kertekbe kiszagolni : vajon kik vannak kint a szomszédok közül, és ki mikor óhajt aludni.
Hogy ne zavarjuk meg a sziesztáját.
Nem sűrűn, de volt hogy kánikula ide / oda, a betonozást be kellett fejezni.
Mellesleg volt hogy szerettem volna aludni délután, és ment az ehaj, csuhaj bulizás. ( egészségükre. azért van a kertje... azért is )
Nem kerestem meg a zene forrását, nem érdekelt. Nem aludtam, de pihenni tudtam így is...
Tudomásul kell vegyük, ez nem a " leszarom " hozzáállás.
És ha nem nyírunk füvet, mert jajj valaki pihen, elmarad, mert munkába kell mennie.
És aztán épp ha otthon van, esik az eső. fűnyírás napolva.
Aztán jön az allergia : nem nyírják a füvet!!!
Esetleg feljelentés.
És tovább lehetne ragozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!