Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki idegenek pénzt utal az...

Aki idegenek pénzt utal az most milyen ember?

Figyelt kérdés
Egy itteni kérdésröl van szó,miszerint a pénz nem boldogit,én meg irtam hozzá hogy ha a pénz nem boldogit akkor adjátok nekem,és egy tag rámirt hogy ő szivesen átutalja az összes pénzét,mert őt nem boldogitja a pénz.Megirtam neki a számlaszámom.És baz kajakra átutalt egy csomó pénzt,én csak viccnek szántam a kommentet..
2019. júl. 30. 14:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mert nekem nagyon gyanús, hogy valaki csak úgy egy idegennek átutal nem is kevés pénzt. :D Akkor legalább valamilyen jótékonysági szervezetnek adná azt a pénzt, sokkal több értelme lenne. És mi van akkor, ha nem boldogítja? Valamiből meg kell élni, bakker. Vagy ő akkor boldog, ha nincs semmi a feje felett, éhezik, fázik (mondjuk nem most nyáron, hanem télen), és folyamatosan életveszélyben van, mert bárki rátámadhat a nyílt utcán? Vannak alapvető szükségletek, amiknek a kielégítéséhez elengedhetetlen a pénz. Maximum akkor érteném meg, ha szó szerint úszna a pénzben, és már nem tudná mire költeni, de nem hiszem, hogy te pont egy ilyen milliomost fogtál ki ezen az oldalon. Én a helyedben nem fogadnék el csak úgy pénzt full idegenektől, mert ki tudja, hogy mi áll a dolog mögött. Túl szép, hogy igaz legyen.
2019. júl. 30. 17:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Újgazdag, nem tud a pénzzel bánni, gyakran beleesnek a (biztonságban vagyok, mert rengeteg pénzem van", elszórják,de ugyanakkor ez az egojuknak egy orgazmus, hogy pénzt utalnak. Nagyon hamar lerántják és majd szajozhatja a zsíroskenyér és a farhát felett, hogy a pénz nem boldogít (egyébként nem, csak motivál) még egyetlen lottó milliárdos sem tudta , hogy a pénz elfogy, bármennyi az, elfogy, ha elszórja, mert elszórja, ellenállhatatlan vágy pénzt költeni, a 20-ik autó a garázsban kevés, legyen 21 , a nagyravágyás kielégíthetetlen...
2019. júl. 30. 18:19
 13/17 anonim ***** válasza:
11-es igen kell a pénz egy szintig, de utanna már semmit sem ad igazából a mindennapokban, genetikat, személyiségét, családot, haverokat, szerelmet, érzelmeket, hangulatot, boldogságot, egészséget stb. stb. Nem lehet rajta venni és akiknek ebből bármi is hiányzik, pont leszarja a pénzt. Inkább érzem jól magam egy Trabantban, minthogy sírjak egy Bugattiban.
2019. júl. 30. 18:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez tuti hogy kamu kerdes. Ha megse akkor az piszkos penz, bunozesbol van es meg akart tole szabadulni. Ha valaki ennyire adakozni akar inkabb a csaladnak ad vagy barkinek akit szemelyesen is ismer nem idegeneknek utalgatja.
2019. júl. 30. 18:42
 15/17 A kérdező kommentje:

ma 17:41

"valaki csak úgy egy idegennek átutal nem is kevés pénzt."

Ha hiszed ha nem hiszed,nem ő volt itt ezen az oldalon az egyetlen ember aki utalt már nekem,és ő azt mondta hogy most ilyen napja van..

2019. júl. 30. 19:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Aha, szóval te az itteni emberektől kéregetsz pénzt? :D Ugye tudod, hogy ez illegális? Jó nagy seggarc lehetsz, ha mások jószívűségét így kihasználod. Undorító vagy. Ja, és nem kell privát üzenetben is elküldeni, amit ide kiírsz, így is látom.
2019. júl. 30. 19:58
 17/17 A kérdező kommentje:
egy szónak száz a vége,hülye emberek mindig is voltak a földön..én nem tehetek rólla hogy ilyen emberek léteznek..
2019. júl. 30. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!