röviden: Az egyik kollégám kisfiának kihullott a haja a kemoterápia miatt. A munkahelyemen kitalálták, hogy mindenki borotválja kopaszra a fejét szolidaritásból.
Egyetértek az előttem szólókkal. Én sem borotválnám kopaszra a fejem, hisz hosszú hajam. És hát ja, eltartana vagy 3 évig, mire újra kinő ekkorára :D
F
2019. júl. 29. 19:25
12/17 anonim válasza:
Remélem nem komoly a kérdés.
Aki ezt kitalálta azt vizes gumipapuccsal ütni sokáig.
Miért kéne BÁRKINEK is leborotválnia a haját ez miatt?
Milyen munkahely ez, milyen társaság? Te jó Isten...
2019. júl. 29. 19:25
13/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a bohóckodás a legjobb módja az együttérzés kifejezésének.
Ráadásul van egy olyan dolog, hogy magánszféra. Ne más akarja megmondani, hogy én hogy rendelkezzek a saját testemmel. Van, akinek persze ez egy jó buli, de másnak meg lehet, hogy érzékenyebb pontja a frizurája.
Mellesleg ha én lennék olyan helyzetben, hogy nekem, vagy valaki családtagnak kihullik a haja, rohadtul nem esne jól, ha napi 8 órában mindenki arra emlékeztetne.
2019. júl. 29. 19:41
14/17 anonim válasza:
Van ismerősöm, akinek kihullott a haja a kemoterápiától. Parókát hord, ő maga sem szeretni nézni a saját fejét, gondolom a betegségére emlékezteti. Nem hinném, hogy jólesne neki, ha bárki a kedvéért leborotválná a fejét, pláne idegenek. Miért lenne neki ettől jobb?
2019. júl. 29. 19:50
15/17 anonim válasza:
Mondjuk ha ennyire szolidáris társaság, akkor ki kellene deríteni, hogy van-e a kisfiúnak valamilyen különleges vágya és azt megvalósítani közösen! Ennek több értelmét látnám.
2019. júl. 29. 19:51
16/17 anonim válasza:
Szerintem az apuka nagy eséllyel félreérti ezt, mondván viccet csináltok a gyermeke betegségéből.
2019. júl. 29. 20:39
17/17 anonim válasza:
Őrült volt, aki ezt a nevetséges "szolidaritási akciót" kitalálta. Mivel lenne jobb a kisfiúnak attól, hogy egy csomó vadidegen felnőtt férfi feje úgy fog kinézni, mint az övé? Semmivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!