Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utálom a kézfogást. Miért...

Utálom a kézfogást. Miért akkora baj ez?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok, és amióta az eszemet tudom kerülöm a kézfogást. Akik ismernek, tudják, hogy ,,Heló, szia" azt jól van.

De pl. apám vendéglátóhelyet üzemeltet, jönnek a törzsvendégek, azoknak is heti szinten el kell mondanom, hogy ne nyújtsa a kezét, nem szeretek kezet fogni.

Ki tudja hova nyúlt a kezével, mit fogott meg. Mindig úgy érzem, hogy azonnal kezet kell mosnom, ha valakivel kezet fogni kényszerülök.

Amúgy is köröm/bőrrágós vagyok, ezért sem jó kezet fognom, mert beviszem a számba a sok bacilust.

Miért akkora baj ez?

20/F

2019. júl. 29. 17:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
92%
De ezen miért sértődtök meg ennyire?
2019. júl. 30. 17:25
 22/27 A kérdező kommentje:
Undorítóak vagytok.
2019. júl. 30. 18:15
 23/27 anonim ***** válasza:
48%
Miért is?
2019. júl. 30. 19:41
 24/27 A kérdező kommentje:

Mert nem tudtok rólam semmit, azon kívül, amit leírtam, és mintha orvosok lennétek, minden betegséget diagnosztizáltok nálam. Persze már megszokhattam volna, hogy ezen az oldalon rengeteg ilyen van, plusz még magyarok is vagytok... Ez a magyar mentalitás.

Jelzem, a betegek azok, akik ezt írják másnak, Ezzel saját mentális problémáitokat ruháznátok át másra, kevés sikerrel, hiszen aki tanult pszichológiát, mint én is, tudom miért vagytok ilyenek. Ezért nem is haragszom rátok. Sajnálom, hogy ilyen ,,emberek" vagytok. Azért boldog életet nektek, meg sok sikert. Ilyen gusztustalan mentalitással kelleni is fog a szerencse. :) Na minden jót. :) A kérdést törlöm. Privátban lehet megkeresni, ha valaki nagyon nem bírna magával és szeretne nekem egy két jó szót szólni :)

2019. júl. 30. 20:54
 25/27 anonim ***** válasza:
40%
Mit vártál? Azt, hogy "csak így tovább öregem, ők az idióták, sőt fejezd ki még jobban az undorodat"?
2019. júl. 30. 21:09
 26/27 anonim ***** válasza:

Előbb a miért is kérdésemre üzenetben megkapom, hogy mert egy - síp - magyar vagyok, aztán most már még válaszolni se tudok, mert törölték az embert? Történt valami, amiről lemaradtam?

Mondjuk tudva, hogy ki volt a kérdés kiírója, szerintem kamu trollkodás volt az egész és csak provokálni akart minket. Szomorú. :(

2019. júl. 31. 04:16
 27/27 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem lehet írni a csâvónak :/
2021. aug. 6. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!