Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen anyukák nem gondolják...

Az ilyen anyukák nem gondolják, hogy ez már iszonyat túlzás?

Figyelt kérdés

Tudom, nincs közöm hozzá, meg "ha nem tetszik ne nézzem", ez világos.

Viszont Facebookon sok újdonsült anyuka ismerősöm van, és akarva akaratlanul a szemem elé tárul, hogy nem csak a csecsemőkről hanem a 2-3 éves gyerekükről készült pucér képeket is felrakosgatják, hogy milyen cukker meg jajelolvadok.

Nem gondolnak bele, hogy a gyerekülről készült meztelen képeket nem kéne közszemlére tenni?

Nem gondolják, hogy később a gyereknek ez ultragáz és kínos lesz?

Vagy csak én érzem ezt már erős túlzásnak?

Ti mit gondoltok erről?

Nyilván beállítottam már, hogy ne lássam a naponta felrakott 200 gyerekes/babás képet, de nem értem, hogy egyes szülők szerint miért oké az ha a csecsemő, vagy 1-2-3 éves gyerekük pucér bájait közszemlére teszik?

2019. júl. 27. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem meg gáz, és a Facebook helyében kapásból tiltanám az ilyen fotókat. Személyiségi jogok, plusz amit egyszer felteszel az internetre, annak mindig lesz nyoma, és igen, vannak aberrált beteg állatok, akik ezekre izgulnak, a sok lelkes anyuka (vagy apuka olykor) meg önként teszi ki a gyereket ezeknek.

Egyébként is ki a sz..t érdekel a meztelen gyereke segge? Pont ma jött velem szembe volt szaktársam fotója, az udvaron a kádban fürdik a két éves gyerek teljesen meztelenül, hímtagja lifeg, mellette a széthízott 9 hónapos terhes csaj, komolyan, ez kinek aranyos? A saját családjának biztos, de ország-világnak??

És nem azt mondom, hogy néha nem lehet kitenni egy-egy képet, de amilyen túlzásokba esnek az ismerőseim, minden egyes nap egy új fotó a gyerekről... arról nem beszélve, hogy vannak kifejezetten csúnya gyerekek, akiket az anyjuk nyilván nagyon szépnek lát, de kívülről elég vicces a vízfejű dülledtszemű kölyköt éltető posztokat látni állandóan.

2019. júl. 28. 18:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyuka vagyok én is és szerintem is felelőtlen dolog ilyen képeket felrakni a gyerekről. Én alapból nem nagyon teszek fel képet róla max szulinap karácsony vagy családi kirándulásról 1-1 fotó teljes ruházatban persze. És én strandra sem vinném meztelenűl mert sok az aberált és ne nézzék
2019. nov. 8. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!