Márkalogók ruhán - ti mit gondoltok róla?
Vannak ruhadarabok, főként pólók és pulóverek, amiken a fő motívum a gyártó logója. Mondjuk a Nike-pipa, a Puma felirat stb. Számomra ez olyan furcsa dolog, hogy fizetsz a gyártónak és a kereskedőnek, hogy aztán reklámfelületet csinálj magadból. És mindezért még boldog is vagy.
Hasonló a helyzet a Star Wars, Coca-Cola és egyéb márkát/terméket reklámozó pólókkal - igaz, itt nem a póló gyártóját reklámozod, hanem egy másik gyártó termékét. De attól még ugyanúgy egy reklámfelület vagy, és fütyülve-dalolva fizettél azért, hogy az lehess.
Nektek mi a véleményetek erről? Annyira hihetetlennek tűnik nekem, hogy ez a marketing-stratégia ennyire eladható az embereknek. Miért működik ez? Hogyhogy nem megy szembe az emberiség azzal a pofátlan reklámmennyiséggel, amit a képébe kap?
Néha én is elgondolkodom azon, amit kérdeztél. A nagy markajelzéses cuccokat sosem szerettem. Nelm a marka feliratáért veszek meg valamit. Van például egy alternatív ruhamárka amit nagyon szeretek, de inkabb csak a sima női ruháit veszem, a mintás pólóit soha, mert zavar, hogy fel van rájuk írva a márka neve. Még egy kabáton sem tetszik mikor momdjuk bal oldalon a mellrészen ott a markajelzés. De ez csak nekem ilyen hülye heppem szerintem.
Pont a Star Wars meg egyéb filmek, játékok, vagy egy zenekaros póló stb kicsit más téma, mert sz fandom, az emberek a rajongásukat fejezik ki vele, de én olyat sem hordanék (na jó, van egy Pusheenes válltáskám, de az macskás :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!