Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők általában tartanak az...

A nők általában tartanak az idegen férfiaktól?

Figyelt kérdés
Nem bizalmatlanságra gondolok, hanem konkrét félelemről. Néhány nő ismerősöm pl nem hajlandó beszállni a liftbe idegen férfi mellé. Azt mondták ösztönös. Hallottatok hasonló esetet?
2019. júl. 18. 14:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9# en semmi ilyet nem látok. Egy vigyorgós szmájliból még nem kell vérszomjat kapni. Nem egy valodi eroszakolos esetet nevet ki
2019. júl. 18. 15:17
 12/23 anonim ***** válasza:
35%
És egyetértek a másikkal, azért is szégyellni kéne magukat, hogy nem veszik komolyan más baját és nem hajlandóak beleképzelni magukat más helyzetébe. Úgy vannak vele, hogy 'én nem vagyok ilyen, velem sosem történt ilyen, akkor ez a probléma nem is létezik.' Én gyakran találkozok idegen férfiakkal, akik beinvitálnak a kocsijukba, hogy elvisznek majd ahova megyek. Nem suttyókra gondolok, hanem értelmesnek kinéző egyedekre. És bizony idegesítő, hogy ezek a férfiak ennyire totál nincsenek képben, hogy egy nőnek milyen óvatosnak kell lenni. Nem fogják fel, hogy hiába ők a legnormálisabb férfiak a földön, ezt egy idegen nem tudhatja. Még ők vannak megsértődve, ha visszautasítom, mert hát ők nem olyanok. És ugye ha megvan a baj, akkor jöhet, hogy 'miért szálltál be az idegen kocsijába'. Meg azért megnézném, hogy hány férfi mondja az anyjának, feleségének, húgának, lányának, hogy teljes mértékben bízzon meg más férfiakban... Akkor hirtelen fordul ám a kocka.
2019. júl. 18. 15:22
 13/23 anonim ***** válasza:
46%
Nem mindegyik,van amelyik pár perc ismeretség után befekszik az ágyába.
2019. júl. 18. 15:27
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy egy ":D" ekkora felfordulást okoz , de mindegy...(:D)
2019. júl. 18. 15:33
 15/23 A kérdező kommentje:
Na de a nőknek elismerés, ha "beszólnak" nem?? Azt jelenti, hogy vonzó az illető.
2019. júl. 18. 15:36
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mivel fiatal vagyok (18) és vékonyabb alkatú, ezért ha erőszakosan lépne fel, nem biztos, hogy meg tudnék lépni, zárt helyen pedig biztosan nem.

Szerencsére még nem volt rossz tapasztalatom, ha lenne, biztosan óvatosabb lennék.

"Na de a nőknek elismerés, ha "beszólnak" nem?? Azt jelenti, hogy vonzó az illető."

Ilyet minden nő megkap, az ilyen férfiaknak annyi a lényeg, hogy lyuk legyen a lába közt. Nem, nem elismerés. Elismerés az, amikor az edzőm mondja, hogy olyan jó alakom van, nem is érti miért járok hozzá. Elismerés, amikor egy lány odajött megkérdezni, hogy mit csinálok a hajammal, mert tetszik neki. Ezek elismerések. A "ba##nálak csajszi" nem elismerés.

2019. júl. 18. 15:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

“Na de a nőknek elismerés, ha "beszólnak" nem?? Azt jelenti, hogy vonzó az illető.”

Tehát ha édesanyádnak beszólnak, akkor te büszke vagy?

2019. júl. 18. 15:47
 18/23 anonim ***** válasza:
44%

Ebben az egeszben az a rossz (most csak a ferfiakra nezve) hogy a rossz tapasztalatok miatt olyan ferfiakra is "veszelyforraskent" tekintetek, aki nem az.

Sajat tapasztalat, nagy darab kopasz ferfi vagyok, es sokszor latom, hogy szandekosan kerulnek a nok, mintha azt neznek ki belolem, hogy barmelyik pillanatban megeroszakolhatnam oket a tomegkozlekedes vagy hogy hazaig kovetnem oket. Igazabol nem tudom, hogy konkretan mire gondolnak olyankor, de latszik rajtuk, hogy a legrosszabbra.

Kozben meg pont nem erdekelnek engem idegenek, es meg csak veszelyes sem vagyok, nincsenek problemaim, tanult vagyok es normalis nevelest kaptam. Meg is sokan úgy neznek ram, mint valami korozott bunozore. Nem onsajnaltatas akar lenni, csak eszrevehetnek mar, hogy ezzel az "ovatossaggal" atesnek a lot tuloldalara.

2019. júl. 18. 15:49
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te mit szólnál, ha egy nálad kétszer nagyobb férfi utánad kiabálna, hogy 'halálra b*sználak!'? Gondolom boldogsággal töltene el az elismerés, ugye?
2019. júl. 18. 17:39
 20/23 anonim ***** válasza:
15:49 szerinted a nőnek honnan kéne tudnia, hogy te milyen ember vagy? Nem gondolatolvasó. Vagy szerinted mi alapján döntse el, hogy kivel kell óvatosnak lenni és kivel nem? Igen, ez bizony önsajnáltatás. És hidd el, másokat is kikderülnek a nők, de te csak azt tapasztalod meg ami veled történik. Én pl a legnagyobb ívben az ilyen kis gizda tinihordákat kerülöm ki, akiknél talán még én is nagyobb darab vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy a kopasz nagydarabokkal nem vagyok szintén óvatos.
2019. júl. 18. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!