Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismersz olyat, aki 1 jó...

Ismersz olyat, aki 1 jó ötlettel pénzt tudott csinálni? Hogyan sikerült neki?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy milliárdokat csinált,csak úgy szépen finoman milliókat.
2019. júl. 18. 09:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jópárat igen, és a nyitottságomnak köszönhetően énis csatlakozom hozzájuk hamarosan ezen az úton.
2019. júl. 18. 09:23
 2/12 anonim ***** válasza:
8%

Nincs ilyen.

1 ötlet semmi.

A mögé rakott munka az, amivel a pénzt lehet keresni.

2019. júl. 18. 09:23
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Rubik Ernő
2019. júl. 18. 09:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Ismétlem azt is,hogy nem munka nélkül kérdeztem,hanem erőbefektetéssel.
2019. júl. 18. 09:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Ismerek, igen, jópár évig dolgoztam vele együtt. Azt láttam, hogy ami ötlete volt, azt mind el is kezdte megvalósítani. Nem mind jött be, de ami igen, az elősegítette a többi megvalósulását, így egy adott területen tényleg sikeressé tudott válni.
2019. júl. 18. 10:09
 6/12 anonim ***** válasza:

De honnan tudod, hogyan, merre kell elindulni megvalósítani? Mindig azt olvasom, X-nek volt egy ötlete, és pont volt egy olyan ismerőse, akinek a tudását, kapcsolatait, pénzét használhatta. Engem a lépésről lépésre érdekel.

Bocs, hogy offoltam.

2019. júl. 18. 10:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Ismerős, évekig dolgozott sima benzinkutasként, továbbképzésekre járt, aztán ma már saját kutat vezet, és szerintem nem megy szarul neki.
2019. júl. 18. 10:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Én is konkrét példákra vagyok kíváncsi.Miből mi lett,kiből ki lett.
2019. júl. 18. 10:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Most az jó ötletnek számít, hogy indít egy vállalkozást?

2 ismerősöm van, egyikük egy random autószerelő műhelyt nyitott, mostanra elég jól megy a szekér, a másik meg külföldön él és motoros túrákat szervez odalátogató ügyfeleknek.

2019. júl. 18. 11:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Önmagában a jó ötlet semmire sem elég. A kemény munka sem mögötte. Csak olyanokat ismerek, akik pénzből csináltak még több pénzt és ehhez általában még jó ötlet sem kellett.
2019. júl. 18. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!