Mit csinálátok ilyen helyzetbe? Nem tudok dönteni.
Az a helyzet,hogy metaláltam az életcélom.Találtam egy munkahelyet ,ahova nagyon vágyok, ezért elhatároztam,hogy megszerzem. Közbe párom megcsalt,minden támogatásra szükségem volt. Apa nem támogatott, de végűl elértem,hogy megkedveljenek ,és állást ajánlottak (a munkahelyen az előadók). Az volt a terv,hogy miután vége a sulinak, elmegyek velük előszőr próbaidőre ,majd örökre. Közbe viszont megsimertem egy srácot. Előszőr elhitette velem,hogy támogatni fog,végűl megtiltotta hogy elfogadjam a munkaajánlatot.( mert akkor vándorolnom kéne,plusz féltékeny )
És most nem tudom mit csináljak.. Szeretem a barátom,fél éve eggyüt vagyunk, de itt van életem nagy lehetősége amiért küzdöttem, szeretrm ott az embereket már második családként. Nagyon el szeretník velük menni legalább megpróbálni. Nem tudok választani . Ha elmegyek párom szakít.
Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!