Te mit gondolsz arról az emberről, akinek nem sima gumimatraca van, hanem valami poénos felfújható egyéb alakzat (parton)?
Figyelt kérdés
Te megnézed kinek milyen gumimatraca van ha pl. a Balaton parton vagy ? Neked milyen van ?2019. júl. 15. 17:22
11/16 anonim válasza:
Nekem a múltkor nagyon megtetszett egy fekete koporsó formájú gumatrac, de nem járok strandra, így nem vettem meg :D
12/16 Sic Semper Tyrannis válasza:
Utolsó :DDDD pont ezt a választ fogalmaztam, hogy akartam venni ilyen koporsó formájút, ha jól emlékszem, a killstar-on árulták, és végül azért nem vettem, mert nem járok strandra :DDD
13/16 anonim válasza:
Hogy de jó már! :D
Nagyon jó pofák vannak mostanság, például pizza, dinnye, unikornis.
Akkor igazán jó, ha felnőtté a matrac. Múltkor balatoni strandon vettem egy nagyobb flamingót, első kérdés az volt, hogy mekkora a gyerek. Mondtam nekem lesz. Az eladó tök jó fej volt, tetszett neki az, hogy én veszem meg 21 éves fejjel.
Nem érdekelt ki kit szólt, hogy (legjobb barátnőmmel voltam) ott virít két jó csaj mellett egy nagy, pink flamingó. :D
15/16 anonim válasza:
Totálisan letojom, milyen matraca van. Elvagyok a saját világomban, nem bámulok meg másokat. Esetleg ha valami nagyon különleges a matrac, azt megnézem, de az nem érdekel, kié.
16/16 Gábor19... válasza:
Jól teszik, én is imádom az ilyen holmikat.
Talán annyiból necces az ilyen drága matracok használata hogy ma már amilyen kutya imádat van, ezek ha buksi elé kerülnek akkor pár másodperc alatt több kilo szemétté válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!