Hogy találjak meg valakit, akinek nem tudom a nevét?
Google képkeresőt már próbáltam, nem adott ki semmit.
Igazából társkeresőről vannak a képek, de aki feltöltötte, az nem az, aki a képen van. Így közös ismerősök sincsenek.
"Hogy találjak meg valakit, akinek nem tudom a nevét?
Csak képeim vannak róla.
... társkeresőről vannak a képek, de aki feltöltötte, az nem az, aki a képen van"
Tehát igaziból az a kérdésed, hogy hogyan találj meg valakit, akinek nem tudod a nevét, és akiről képeid sincsenek... :D
Mi ez az egész? Egy számodra vadidegen feltöltött egy csoportképet, amin rajta kívül mások is szerepelnek, és az egyikbe a kép alapján beleszerettél? :)
"aki feltöltötte, az nem az, aki a képen van. Így közös ismerősök sincsenek."
Ha tudod, hogy ki töltötte fel, akkor (akár ismered, akár nem), megkérdezheted tőle (a társkereső levelezőrendszerén keresztül), hogy pl. ki az a valaki, aki ott áll mellette a képen. Lehet, hogy nem fogja elárulni, de egy próbát talán megér.
Milyen csoportkép? Ki mondta hogy az? És nem szerettem bele..
Nyilván megkérdeztem, persze azt mondta hogy ő van a képen.. kértem hogy akkor írja le a nevem egy lapra és csináljon vele egy képet.. nyilván nem csinálta meg mert nem ő az, akinek a képeit ki tette, eljátszva hogy az ő... Nem is értem miről beszélsz...
"Nem is értem miről beszélsz..."
Én se, hogy te miről...
"írja le a nevem egy lapra"
Miért kéne leírnia a nevedet egy lapra? Mi értelme lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!