Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen nagyra vágyóak a...

Miért ilyen nagyra vágyóak a fiatalok?

Figyelt kérdés

Aszt látom hogy mindenki luxusvilákról, luxus kocsikról álmodozik nyaralgatásokról a tengerparton

én 22 éves vagyok 16 éves korom óta dolgozok gyárban napszámban alkalmi munkákat sokszor napi 12 órát szüleimel élek panelbe és nem álmodozok ijenekról mint a legtöbb fiatal. nekem teljesen megfelel ez is nem vagyok telhetetlen nagyra vágyó nem akarok külön lakást nem járok nyaralni meg egyébb putszos hejekre se

miért van ez hogy a korosztájom enyire telhetetlen és nem elékszik meg semmivel?

2019. júl. 14. 14:42
1 2
 11/16 anonim válasza:
26%

Ez az egész relatív. Nem vágynak nagyra. Jó kocsi, nyaralás teljesen átlagos vágy, és el is érhető.

A te szemszögedből nagyok ezek a vágyak.

2019. júl. 14. 16:54
 12/16 anonim ***** válasza:
6%
Annyira nem vagy nagyravágyó, hogy ly helyett j-vel is beéred.
2019. júl. 14. 16:55
 13/16 anonim ***** válasza:
akkor te már tele vagy pénzel, futná tengerparti luxus nyaralásra
2019. júl. 14. 19:30
 14/16 trollll ***** válasza:
Az álmodozás ingyen van. Akkor meg már legyen nagy
2019. júl. 15. 00:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok nagyravàgyó, három szakmàm van ès 18 èves vagyok, lassan kezdem a negyediket is, és érzem, hogy az az én területem lesz, és vàllalkozó leszek, és nem luxusautóra vágyom, hanem egy elektromos autóra, és egy hónapja már elköltöztem a szüleimtől. Mindenki azt mondja, hogy nagyravàgyó vagyok, egy vàllalkozàs és egy elektromos autó a mai világban semmi, nem havi 10 milliót akarok keresni, hanem annyit akarok, amennyiből kényelmesen kijövök, és ehhez nem kell kutyàba lemennem, hanem ha dolgozok, akkor sajátmagamnak dolgozzak már, ne a gyártulajdonost segítsem már hozzà a 223. 4 emeletes villàjàhoz Hawaii-on.

Más az, ha az embernek vannak céljai és más az, ha valaki nagyravàgyó.

2019. júl. 15. 19:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert erre vágynak. Legaláb vannak céljaik. De ez nem biztos hogy úgy is lesz de álmodozni lehet meg vágyakozni. Engem mindig megszólnak, mert egy olyan melóra vágyok ami 'túl sok' nekem. De akkor is az lesz. Szerintem nem baj ha valaki nagyra vágyik. Most inkább minthogy lesz.rja mi lesz vele.
2019. júl. 17. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!