Miért ilyen nagyra vágyóak a fiatalok?
Aszt látom hogy mindenki luxusvilákról, luxus kocsikról álmodozik nyaralgatásokról a tengerparton
én 22 éves vagyok 16 éves korom óta dolgozok gyárban napszámban alkalmi munkákat sokszor napi 12 órát szüleimel élek panelbe és nem álmodozok ijenekról mint a legtöbb fiatal. nekem teljesen megfelel ez is nem vagyok telhetetlen nagyra vágyó nem akarok külön lakást nem járok nyaralni meg egyébb putszos hejekre se
miért van ez hogy a korosztájom enyire telhetetlen és nem elékszik meg semmivel?
Ez az egész relatív. Nem vágynak nagyra. Jó kocsi, nyaralás teljesen átlagos vágy, és el is érhető.
A te szemszögedből nagyok ezek a vágyak.
Én nem vagyok nagyravàgyó, három szakmàm van ès 18 èves vagyok, lassan kezdem a negyediket is, és érzem, hogy az az én területem lesz, és vàllalkozó leszek, és nem luxusautóra vágyom, hanem egy elektromos autóra, és egy hónapja már elköltöztem a szüleimtől. Mindenki azt mondja, hogy nagyravàgyó vagyok, egy vàllalkozàs és egy elektromos autó a mai világban semmi, nem havi 10 milliót akarok keresni, hanem annyit akarok, amennyiből kényelmesen kijövök, és ehhez nem kell kutyàba lemennem, hanem ha dolgozok, akkor sajátmagamnak dolgozzak már, ne a gyártulajdonost segítsem már hozzà a 223. 4 emeletes villàjàhoz Hawaii-on.
Más az, ha az embernek vannak céljai és más az, ha valaki nagyravàgyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!