Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hölgyek! Ti mit szólnátok ha...

Kalala1 kérdése:

Hölgyek! Ti mit szólnátok ha valaki szólna nektek hogy látszik pl. a bugyitok?

Figyelt kérdés
Arra gondolok pl hogy én mint ferfi ülök a buszon, es aki szembe le ül hogy latom a bugyijat a szoknyaban es szolok neki hogy látszik. Vagy ha vásároltok és lehajolnak elottetek es latszik a bugyi...vagy ha fentrol vagy barhonnan be latsz a melltartóba. Szólók hogy latszik, mit csinalnatok? (Szerintem jofej vagyok hogy kulturáltan szólok vagy nem? Kort is légyszi

2019. júl. 14. 03:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Ha a véletlenekre gondolunk akkor igen..

Egyszer a táskámba beleakadt a szoknyám..hát mit ne mondják 3 emeletnyi villantás és az osztálytársaimban akik mögöttem voltak ,annyit se mondtak ,hogy buu , kivétel mikor már felértem.Képzelheted milyen vörös lettem , attól , hogy rájöttem , hogy 3 emeleten keresztül szépet villanthattam 🤦, termesztesen mind a kettő szőke ribit utáltam és ők is engem,de fordított esetben én még az elején szóltam volna.

2020. febr. 16. 23:48
 12/14 anonim válasza:
100%
Egyébként utolsó vagyok..ha jól emlékszem ,bá már rég volt talán (ált.iskolás)harmadikos lehettem 😂szóval nem viselt meg annyira a dolog,de azért vagy 5-6 percig kínos volt.😂
2020. febr. 16. 23:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik hsz. fontos, dre sztem a 11. a legfontosabb.
2020. nov. 15. 04:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Na, itt van a #7. és a #9.
2020. nov. 15. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!