Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi vezethetett a svéd DJ,...

Mi vezethetett a svéd DJ, Avicii halálához? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Csak tiszteletteljes válaszokat várok, bizonyos, hogy egy nagy zenészt vesztett el általa a világ.

A kérdés szintúgy tiszteletteljes indíttatású, nem tudjuk pontosan az okát, hiszen nem ismertük személyesen, ezért nem is a DJ kritizálása a cél, csak a lehetséges okokra

Szóval, mit gondoltok, mi a legvalószínűbb ok? A túlhajszoltság, a menedzserek, túlzott partizás, betegség?

2019. júl. 13. 15:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon jó gondolatokat hallottam, átérzéssel közelítettétek meg a kérdést. Mindenkinek hatalmas zöld kéz ment. Még szívesen fogadok válaszokat.
2019. júl. 13. 20:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Siker és pénz, rengeteg embernek lett a végzete így vagy úgy. Tulajdonképp mindössze két embert tudnék mondani, akik sikeresek és gazdag/volt és mentes volt az élete a botrányoktól amiket önmaguk okoztak. Bud Spencer és Terence Hill.
2019. júl. 14. 00:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
7-es vàlaszoló vagyok. Még annyit tennék hozzà hogy az életben annyi jó meg új dolog van amit lehet csinalni ki lehet próbàlni. Egy élet nem is elég rà hogy mindent kipróbàlj. Ezért irom akinek ennyi pénze van és mindenre van lehetösége nem értem hogy tud megbolondulni ennyire. Véleményem szerint nagyon érdektelen embernek kell ahhoz lenni hogy egy ekkora vagyon birtokàban semmi ne érdekeljen valakit csak a drog meg a pia.
2019. júl. 14. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
14%
Ncore-n fenn van az életéről szóló film. Nézd meg! Avicii True Stories talán a neve,nekem nagykn tetszett.
2019. júl. 14. 15:57
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
.
2020. jan. 23. 16:55
 16/17 anonim válasza:
15%

Itt szó van róla 1:45:48-tól:

[link]

2021. jan. 3. 01:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#7 Ő is, mint sok nagy sztár (Elvis, Tina Turner stb) a szerződés csapdájába esett. Nincs olyan, hogy nem lépsz fel. Nincs olyan, hogy visszavonulsz. A menedzserek java gerinctelen pióca. Elvist is tönkretette a menedzsere. Magukhoz láncolják őket. Ha mégis mennének, jön a per + annyi kellene fizetniük, amennyiük nincsen, hogy szabadulhassanak. Ez egy illúzió, hogy a sztárok azt csinálnak, amit akarnak. Legalábbis nagyon sokan nem. Megfizetik a hírnév árát, sajnos.
2023. márc. 26. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!