Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi vezethetett a svéd DJ,...

Mi vezethetett a svéd DJ, Avicii halálához? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Csak tiszteletteljes válaszokat várok, bizonyos, hogy egy nagy zenészt vesztett el általa a világ.

A kérdés szintúgy tiszteletteljes indíttatású, nem tudjuk pontosan az okát, hiszen nem ismertük személyesen, ezért nem is a DJ kritizálása a cél, csak a lehetséges okokra

Szóval, mit gondoltok, mi a legvalószínűbb ok? A túlhajszoltság, a menedzserek, túlzott partizás, betegség?

2019. júl. 13. 15:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Minden dj drog miatti szívleállás, vagy autóbaleset miatt hunyt el. Végelgyengülés, öregkor... még nem érte meg egyikük sem sajnos.
2019. júl. 13. 15:31
 2/17 anonim ***** válasza:
80%

Ivás miatti gyógyíthatatlan és fájdalmas komplikációk, amitől megőrül az ember és csak véget akar vetni neki. Előtte állt az élet, mégis a tudatos halált választotta.

A hírnév és végtelen pénz találkozása a céltalansággal, amikor már annyi a pénzed, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni, csak az alkohol és drogok maradnak. Nincs mit elérni, minden a tiéd lehet, nem kell megdolgozni semmiért. Nála sokkal nagyobb nevek haltak már meg ugyanezért.

Nagy zenész, egyszerű ember.

2019. júl. 13. 15:33
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szomorú, de igaz, valóban ezek lehetnek az okok.
2019. júl. 13. 15:37
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Többször nyilatkozta, hogy szorong meg, hogy az élete állandó stresszből áll. Alapvetően visszahúzódó, introvertált személyiség volt, nem neki való volt ez a DJ élettel összefüggő állandó pörgés. :(
2019. júl. 13. 16:23
 5/17 anonim ***** válasza:
73%

Egyik színházimádó ismerősöm mesélte, hogy sok előadóművész introvertált. Szóval az előző válaszban lehet valami.

Egyébként a Wake me up szövegében is van olyan rész, hogy I tried carrying the world, but I only had two hands.

2019. júl. 13. 17:10
 6/17 A kérdező kommentje:
Ezek is jó válaszok, köszi. Ha valakinek még van gondolata, azt leírhatja.
2019. júl. 13. 17:23
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
nem akarom bantani de szerintem kicsit hulye volt. akkora vagyona volt hogy siman felhagyhatott volna a zenéléssel ha utálta és foglalkoyhatott volna mással. vagy lazithatott volna évekig akár mig kikezelik teljesen. de még azt is megtehette volna hogy élete végéig semmit nem csinál max befektett ebbe abba. azért ilyen vagyonal ongyilkosnak lenni nem semmi. mondom ezt ugy hogy én is depresszios vagyok csak még csoró is meg nincs tehetségem semmihez szóval rám nem sok jó vár már. én megtenném még érthetö lenne de hogy egy ennyire gazdag ember hogy tehet ilyet azt nem birom felfogni. rajtam sokat segitene annyi pénz.
2019. júl. 13. 18:16
 8/17 anonim ***** válasza:
73%

Egyik se tud mit kezdeni a pénzével.

Nagyjából ezért nem lottóztam soha,a nagy pénz megöli az ember motivációját a fejlődésre.

Elég csak elképzelni.

Megyek utazni!Aztán már eljutottál mindenhova,a pénzedért kinyalták a feneked.

Akkor veszek egy Ferrarit!Nem gond,megrendeled könnyedén a legújabb modellt.Új ház?Olyat építenek neked,mint a Fehér Ház.

Közben az összes barátod és ismerősöd megbolondul a pénzed miatt,az egyik fele elhagy mert nem tud lépést tartani az életmódoddal,a másik pedig lenyúl ahogy tud.Aztán jönnek a kamuemberkék a pénzedre,mint légy a szarra.Megkapod a legjobb nőket,de valódi érzelmeket soha.

Akinek emberileg kellenél azt elriasztja a túl nagy anyagi különbség.Jön a gondolat hogy minek lekötni magad egy nővel,amikor fiatal vagy és a pénzedért bármit megkaphatsz?

Egy híres embernél ugyanezek a lépések vannak.

Körbeveszik a kamuemberek,nincs anyagi dolog amit ne vehetne meg,csak a zenei/filmes karrier marad.Idővel mindegyiket ejti a szakma.Addig viszont még több pénz.A hírnév önmagában nem elég,magánéletük nincs is,minden újság rajtuk csámcsog.

A gyerekeiket is követi az átok mert a pénz őket is tönkreteszi.Egy hobbija se lehet az embernek ha úgyis mindent zsebből kifizet,unalmassá válik.Csak a saját csóró életemhez tudom hasonlítani,retro dolgokat gyűjtök és minden darabnak örülök amit kalandos úton vagy spórolás után szereztem.Ha gazdag vagy,élből kiesik minden ilyesmi.Nem fogod az Ebayt túrni kétszázdolláros dolgokért,ha percenként keresel annyit.

Mi marad?A tudatmódosítás.

2019. júl. 13. 18:42
 9/17 anonim ***** válasza:
72%

Ajánlom nézd meg ezt a videót:

[link]

2019. júl. 13. 19:02
 10/17 anonim ***** válasza:
85%

Vedelt mint a görény. A hasnyálmirigyét már eltávolították emiatt. Végül nem várta meg hogy néhány év múlva teljesen összezuhanjon a szervezete.

Mint már írták, lett volna annyi pénze, hogy hátradőljön egész életére (megvett volna pár ingatlant, azokat kiadta volna és semmit nem kellett volna csinálnia)

Annyi pénzből a világ legjobb pszichológusait vehette volna fel.

El mehetett volna valami világkörüli körútra mindent hátrahagyva, kalandokat keresni, elmenni a saját határaiig (voltam már több napos intenzív hegyi túrán, igazi életre szóló élmény volt), elzarándokolhatott volna a mekkába vagy bármi.

De akár feladhatott volna mindent és visszatérthetett volna az előző életviteléhez.

Tarthatott volna szünetet, de akár végleg visszavonulhatott volna.

Senki sem szorított fegyvet a fejéhez, hogy márpedig csinálnod kell.

Simán kiléphetett volna.

Annyi, de annyi lehetősége volt.

Így én az alkoholizmusát semmilyen körülmények között nem tudom elfogadni és nem tudom sajnálni.

Igen, rossz hogy meghalt, sajnálom hogy nem lesz több zenéje mert egy igazi művész volt. Csak épp leszart mindent. Nem azért hogy mocskoljam, pusztán ténymegállapítás.

2019. júl. 13. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!