Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem ciki strandra menni, ha...

Nem ciki strandra menni, ha 70 kiló vagyok? N

Figyelt kérdés
Már évek óta nem mertem elmenni,mert nem vagyok 55-60 kiló,ami számomra ideális lenne.Nagyon nézik azt hogy ki hány kiló ilyen helyeken ?
2019. júl. 13. 09:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha neked ciki a súlyod, akkor miért nem változtatsz?

Strandon meg mindenki a saját társaságával van elfoglalva. Nem te leszel ott sem a legrondább, sem a legnagyobb bálna, nyugi. Lesz ott több 150 kilós tenyészkoca is. Ha nekik nem gáz, neked sem lesz.

2019. júl. 13. 10:34
 12/22 anonim ***** válasza:
44%

Kilenceske drága, nem tiltom ki, csak megjegyzem hogy a kocákat mindenütt megnézik. Hiába megy itt a jószándékú blabla hazudozás, hogy "nem nézi senki", valójában az emberek többsége nézi és magában ítélkezik is. Ezt jobb ha tudomásul veszed.

És nem hiszem, hogy annak lenne "elcseszett ízlése", akinek a hízósertés testalkat nem jön be..

2019. júl. 13. 10:44
 13/22 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon mindig azokat szólják le, akik kimondják a kemény és ocsmány igazságot. Érdekes jelenség.

Itt írják, hogy nem nézik meg egymást az emberek, másik kérdésben meg megy a beszélgetés arról, hogy valakinek hogy nincs annyi önkritikája, hogy törődjön a megjelenésével.

De. Az emberek megnézik egymást. De utána ha nem kirívó, tényleg el is felejtik. 70 kiló nem annyira vészes, a strandra kimegy az is, akinek nincs semmi rálátása a saját testére és nem is foglalkozik mások véleményével. Neked se kell. Ha össze is súgnak a hátad mögött, miért befolyásol téged? Az életben többet nem látod azokat az embereket/úgyse ismeritek fel egymást ha mégis.

Viszont egy csúnyán elhízott testalkat, ahol tényleg az az első kérdése magához az embernek, hogy a térd ízületi hogy nem törtek még ketté adott illetőnek... Na az már gáz. Első sorban azért, mert az ember ösztönösen irtózik minden olyantól, ami látványosan egészségtelen.

De nyugodtan papoljatok csak. Majd pont a ti szavaitok nyomán változik meg az emberiség egy csapásra.

Hozom a popcornt.

2019. júl. 13. 11:35
 14/22 anonim ***** válasza:
67%: Cuncika, az elhízás nem testalkat hanem igénytelenség kérdése. De van egy olyan érzésem, te is azok közé tartozol, akik nem szívesen néznek tükörbe..
2019. júl. 13. 12:52
 15/22 anonim ***** válasza:
A feleségem 150 cm és 80 kg mégis eljön velem (én 170 cm 85 kg) a strandra. Mi nem foglalkozunk a többiek véleményével. Szerintem ne másoknak akarj megfelelni hanem szeresd önmagadat.
2019. júl. 13. 12:56
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem, okès az.
2019. júl. 13. 12:56
 17/22 anonim ***** válasza:

A bejáratnál lesz egy mérleg, mint a hullámvasútnál a magassági minimum...

Jajj már, miért lenne az? :D

Tessék csak nyugodtan kimenni! :)

2019. júl. 13. 13:14
 18/22 anonim ***** válasza:
En 172/68 vagyok, de mar nem zavar, max csak nagyon lightosan eszek, ha kimegyek strandra. Jovo ilyenkorra meg majd lefogyunk.:)
2019. júl. 13. 14:05
 19/22 anonim ***** válasza:

legszexibb test amit életemben láttam 167/86 Kg volt

szóval attól, mert ilyen számokkal rendelkezel még nem biztos, hogy hátrányos is

nagy a hasad? narancsbőrös vagy? mi az ami ennyire gond ebben a 70 kilóban számodra?

26F

2019. júl. 13. 14:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Ehhez milyen magas vagy?
2019. júl. 13. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!