13 évesen sok, ha 55 kiló vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, és tudom, hogy testalkattól meg csontozattól, meg egy csomó mindentől függ, hogy hány kiló vagyok, de sok osztálytársam például 40-45 kiló. Lehet, hogy sokan egyáltalán nem annyik, amennyinek mondják magukat, de az mennyire számít cikinem, vagy nem tudom, hogy 55 kiló vagyok? 13/L2016. dec. 2. 22:33
1/1 anonim válasza:
Ha 2 méter magas vagy, akkor rohadtul kevés..ha meg 110 vagy akkor sok. Na érted? Erre igyt válaszolni, amúgy meg ne foglalkozz azzal, hogy ki hány kg és, hogy ha átlagban annyi, akkor neked is annyinak kellene lenned. Mint ahogy magad is irtad, sok mindentől függ. Emigy meg nem hiszem, hogy az lennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!