Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » IGÉNYES Tini lányok! 🙋👸...

IGÉNYES Tini lányok! 🙋👸 hogyan kellene kinéznem? 16/L

Figyelt kérdés

Segítenétek nekem?

Sajnos én elég sok mindent nem tudok arról, hogy hogyan kéne viselkednie a tini lányoknak.

Leírnátok mindent amit magatokért tesztek?

Hol vásároltok, milyen gyakran? Milyen termékeket?

Hogy tanultatok meg sminkelni?

Használtok parfümöt? Vagy csak sprayt? Milyen illatút és milyen gyakran használjátok? Naponta egyszer?

Hajatokat hány naponta mossátok? Én csak sampont és balzsamot használok rá, ti mást is?

Ki szoktátok vasalni? Vagy göndöríteni?

A körmötöket hogyan ápoljátok? Nem törik le, ha hosszú?

Suliba milyen cuccok vannak a táskátokban? Mik azok, amik elengedhetetlenek?

Hány pólótok, nadrágotok, cipőtök van kb?

Amikor alkalmi ruhába kell menni suliba, akkor mindig ugyanazt veszitek fel?

A kezeteket szoktátok szőrteleníteni?

Jártok kozmetikushoz?

Milyen a nem suliba járós ruhátok? Az otthoni vagy az amolyan 'koszolhatós, munkás".

Nagyon megköszönném, ha jönne rá válasz! Lehet kicsit fura, illetlen, intim kérdések, viszont én tényleg nem vagyok tisztában ezekkel az alap dolgokkal!

Általánosban még nem érdekeltek az ilyenek, jelenleg pedig HÁRMAN vagyunk lányok az osztályban. És őket nem igazán érdeklik az ilyen dolgok.:(

Anyámat sem, más nővel, lánnyal pedig nem sűrűn kerülök kapcsolatba.

Szóval kérlek ne nézzetek hülyének, tényleg komolyan gondoltam ezeket, mert látom, hogy eléggé el vagyok maradva a többi velem egyidős lánytòl:DD

2019. júl. 9. 19:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és, hogy konolyan vettétek!

Sokat segítettetek!

Utolsó válaszoló: valóban én is attól féltem, hogy annak tűnik, de esküszöm 16 éves esetlen lány vagyok!😂

2019. júl. 9. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Ruhákat leggyakrabban a H&M-ben, Tally-ban, New Yorker-ben szoktam venni. Kb. 120 pólóm, 15 pár farmerem, 30 pulcsim van, több, mint a felét nem hordom ezeknek a ruháknak.

Konkrét cipőbolt nem igazán van, ahova rendszeresen szoktam járni, mivel ""tenisz"", sportcipőket szoktam hordani, online szoktam rendelgetni, ahol a legjutányosabb áron van az adott cipő. Ha mégis kéne mondani boltot, akkor Playersroom. 9, 200 ezer forint értékű cipőm van. Összesen 3 magassarkúm, 2 boka és 1 hosszú szárú csizmám van, mindegyik a Humanic-ból van.

Kozmetikumokat drogériákban szoktunk venni, ezt nem bonyolítom annyira túl.

Sminkelni az évek alatt magamtól tanultam meg, sok-sok baki után rájöttem, mi áll jól nekem, mi nem, mit-hogyan kell csinálni. Suliba, munkába minimális sminket szoktam viselni, progamokra, vagy ha olyan kedvem, erős sminket is készíthetek, amivel több órát is képes vagyok elszöszmötölni. Olyan 12-13 éves koromtól kezdtem el sminkelni, 14,5-15 éves korom óta viselek minden nap sminket.

Parfümözni magam annyira nem szoktam, nem is szeretem, számomra túl tömény. Dezodor + testpermet bőven elég.

Télen heti 1-2 alkalommal, így, nyáron akár minden másnap, ha szeretném, hogy mindig szép legyen a hajam.

Alapvetően szög egyenes a hajam, soha nem vasaltam még. Ha kis változatosságot szeretnék, befonom, betekerem estére, nagyon szép loknikat csinál hő használata nélkül.

M-es műköröm méretű a saját köröm, zselével meg van erősítve, 2 hetente járok töltésre. Vigyázok rá nagyon, de nagyon erős, már konkrétan nem is emlékszem, mikor tört le utoljára.

A tanfelszerelésen kívül zsepi, tampon/betét, kulcsok, telefon, töltő és füllhallgató, fésű, hajgumi, púder, ajakbalzsam, görcsoldó, körömreszelő, pénztárca, bérlet, kézkrém, stb. Hirtelen most ennyi jutott eszembe.

Alkalmi ruha alatt ünneplőt értesz? Nálunk vallásos iskola lévén szigorú előírások vannak, nem lehet akármilyen kis ruhácskában megjelenni.

Igen, gyantáztatni szoktam, mert nagyon erős, sötét a szőröm.

Igen, de csak szemöldök, kéz és láb gyantára. Szerencsére elég tiszta az arcbőröm.

Otthoni ruha? :D Amit találok, ami kényelmes. Pamut sort, leggings, melegítő alsó és egyszerű pólók, trikók.

Valóban aranyos vagy, hogy így érdeklődsz, de ha te másfajta stílust akarsz képviselni, ne akarj minden áron olyan lenni, mint mindenki más. Mindent úgy csinálj, úgy öltözködj, úgy viselkedj, úgy nézz ki, ahogy te szeretnél.

16/L

2019. júl. 9. 21:37
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

Tehát

1. New Yorker, CCC, Dm, de szerintem a kínaiba is lehet kapni jó cuccokat. Milyen gyakran? Hát... ha kell valami bemegyek, nincs időhöz kötve.

2. Nekem tánc miatt kötelessegem volt, ezért magamtól/videókból/unokanővéremtől/anyukámtól.

3. Parfümöt télen/ősszel reggel, sprayt nyáron/tavasszal + tesi órák után, és tesit nem beleszamítva igen egyszer.

4. 4-5-6 attól függ hogy mennyire zsíros. Én balzsamot, sampont, és hajmosás után használok az Avontól egy Naturals Kids nevű sprayt. Tudom hogy gyerekeknek van kitalálva, de nekem sokkal puhább, könnyebben fésülhetőbb, és selymesebb lett tőle a hajam.

5. Nem

6. Simán csak tiszta és le van vágva.

7. Tolltartó, könyvek, füzetek és a pici fésüm.

8. Póló: 30+ nadrág: 25+ cipő: 6-7

9. Nem feltétlen. Van 3-4 olyan szettem.

10. Igen

11. Igen. Gyantáztatni kezet lábat.

12. Kopott, amit nem vennék fel suliba, vagy mástól kaptam használtan.

Remélem tudtam segíteni.

2019. júl. 9. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!