Ezekért ti is bosszút állnátok?
Van egy balhés 6-7 tagú magyar társaság, akik ki beszélnek minket mindennek a hátunk mögött. Minket meg akartak verni nem rég egy buliban úgy, hogy többségben voltak. Utána nem mertek jönni, amikor egálban lettünk volna. Na meg van ott olyan, aki csajokat gel pofoz erősen, de talán már ütött is meg lányt. Pl az egyik haverom barátnőjét is fel pofozta. 1 hete, na meg viperája meg könnygáz spraye van. Szóval inkább ki kell provokálni azt, hogy ők üssenek előszőr. Ami lehet nem lesz nehéz. Szerintem mindenki edz, nálunk is, náluk is, én is nyomom 16 hónapja. Azt nem tudok ki milyen küzdősportot űz. Én jártam 1 év thai box-ra, de nélküle is jól verekedtem annó. korosztály nálunk és náluk is 17-20 kb. Bár én még csak 3 hét múlva leszek 17 :D. Testalkat pedig vegyes, de nálunk van egy olyan srác aki kb 2m magas 100 kg, ki van gyúrva és rendészeti suliba jár, Náluk is van nagyobb 1-2 darab, de azért nem egy ilyen. Én közepes testalkatú vagyok kb, szerintem a vékonyhoz közelebb vagyok. Olyan válaszokkal ne gyertek, hogy hívjuk
ki rájuk a rendőrséget. Meg stb, stb. Mert nem lesz ilyen, más módon akarjuk ezt megoldani! Mert lányokat pofozgatnak meg bele kötnek mindenkibe akit nem ismernek. Az ilyet az ember maga akarja szét verni.
Ez is te voltál ugye?
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!