Ha az ember a hobbijára költ, azzal mi a probléma? Jobb, mintha cigire, vagy alkoholra, vagy drogra költené.
Figyelt kérdés
Imádom a számítógépeket, állandóan tuningolom a sajátomat, a felszereléseket, stb.. Emiatt évente körülbelül 1 millió forint értékben adok ki ezekre a dolgokra. Ugyanakkor mivel ez a hobbim, ezért nem értem, hogy néhány ember miért problémázik ezen, beszólogatva, hogy "de sok pénzed van b*zdmeg".2019. júl. 6. 18:04
1/15 anonim válasza:
Az a titok, hogy egyáltalán nem kell foglalkozni mások véleményével.
2/15 anonim válasza:
Mert ez számukra felesleges kiadás és nem értik meg, miért költesz rá. Nem kell erről beszélni nekik és kész.
3/15 anonim válasza:
Honnét tudják egyáltalán hogy mennyit és mire költesz?
4/15 anonim válasza:
A problémázóknak nem kell az orrára kötni, hogy mi a hobbid, és emnnyit költesz rá.
5/15 anonim válasza:
Azért sok ember örülne, ha egyáltalán meg tudná keresni azt az évi 1 millát, nemhogy elverni bármilyen hobbira, vagy akár piára.
Inkább az a kérdés, hogy akik ezt szóvá teszik, azok egyáltalán honnan tudnak erről. Ha közvetlen család, akkor családi problémaként kezelendő a helyzet. Ha nem, akkor meg azon kéne gondolkoznod, hogy kell-e fűnek-fának ezzel dicsekedni. Csak irigyek lesznek. A saját örömödre van, tartsd meg magadnak.
6/15 A kérdező kommentje:
A nagyszájú családomtól, akik arról híresek, hogy világgákürtölik azt is, milyen színűt wc-zik a másik.
2019. júl. 6. 18:39
7/15 anonim válasza:
Én havonta költök ennyit a hobbimra.
8/15 anonim válasza:
Ha nincs számla látható helyen, nem tudhatják mi mennyibe került.
9/15 anonim válasza:
Akkor a családoddal se közölj semmit. Én se közlök semmi érdemlegeset ugyanezen oknál fogva.
10/15 anonim válasza:
Mert ők értelmetlennek tartják, nekik sok az, nekik nincs ennyi pénzük, stb. Nekem egyik kollégám akadt ki azon, hogy minek dobok ki 14ezret kondibérletre. Az anyja πcsájáért, azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!