Sok ember hogy olyan tájékozott annyi mindenben?
Nem olvasok különösebben, egyszerűen csak nyitott szemmel járok a világban, beszélgetek tájékozott, okos és értelmes emberekkel komoly dolgokról.(Olyanokkal akik rengeteget bújják a híroldalakat meg több forrásból tájékozódnak és/vagy valamilyen szakmában állandóan képzik magukat/sok emberrel érintkeznek és beszélnek). Nem csak hülyéskedni meg viccelődni, meg jelentéktelen semmiről beszélni szoktam.
Na meg elég jó a memóriám és magam is elég értelmes jószág vagyok.
Nekem ennyi elég, hogy a felszínes tudásom nagyon sokrétű legyek, mindenhez hozzá tudjak valamit szólni és tudjam, mi zajlik körülöttem a világban. No meg - miért.
Nem kell mindent magadra venni, ha nem rólad szól :)
De talán te is láttál már okoskodókat, főleg az Interneten.
Rendben. Nem vettem igazán magamra, csak nem voltam teljesen biztos. (:
És hát oooh de mennyit!
Mondjuk én az ismerőseim/kollégáim körében adok az ilyen sokat tudó és értelmes emberek szavára, de hát róluk sok téren látszik, hogy lehet is. Pl a munkájukon is, meg hogy milyen emberekkel veszik körbe magukat.
A random internet népe meg hát... no, az ő szavukat max akkor, ha van több forrás, ahonnan utána lehet járni. Hiszen tudjuk: messziről jött idegen azt mond, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!