Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vélemények a Cintia névről?...

Vélemények a Cintia névről? (2019)

Figyelt kérdés

OLvastam régi véleményeket,és ott azt láttam hogy "cigányos,krvás,ribizlis,pcsás"... meg ilyeneket.

Érdekelne hogy most mit gondolnak róla az emberek.

Én is Cintia vagyok,fehér mint a hipó mert nyáron se szeretek barnulni,legszívesebben nyáron is pulcsit hordanák,és nem élek pénzért utcasarkon,közösségire se teszek fel magamról képeket.

És C-vel írják, Sz-el ejtik.

2019. júl. 5. 13:50
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Az utolsó mondatot azért tettem hozzá mert nekem is így tanították.Ezt nevelték belém,nem azért mert ki kérem magamnak,de mondom,így tanították ... ezért szeretném ha ezzel tisztában lennétek.

Nem én választottam :)

Meg már hozzám lett kötve Sz-ejtés mielőtt valaki mondaná hogy miért nem változtatom meg ..

2019. júl. 5. 13:52
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Szép név az, most sok Cintia van. Én nem kapcsolok hozzá semmilyen olyan mellékértelmezést, amit írtál.
2019. júl. 5. 13:55
 3/14 mákostésztaextrákkal ***** válasza:
90%
Én nekem nem tetszik.De én csak egy vagyok a több milliárdból.Légy hálás,hogy nem Renáta vagy.😁
2019. júl. 5. 13:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig ribis (de lehet azért, mert van egy ismerősöm, aki hű a nevéhez.)
2019. júl. 5. 14:03
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
Igazi proli név.
2019. júl. 5. 14:51
 6/14 anonim ***** válasza:
49%

Borzalmas a csengése, külföldi név magyar majmolása csupán. Pont ugyanolyan, mint a Renátó, Dzsennifer és a többi szörnyűség.

Sajnálom, hogy a szüleid menőzni akartak és nem jött nekik össze. :/

Nekem amúgy egy üres fejű, szőke szolicica jut eszembe róla, aki talán még fitnessezni meg Starbucksba is jár.

(nem azt mondom, hogy te ilyen vagy, csak hogy ez a zsigeri képzettársításom a névhez)

2019. júl. 5. 16:30
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

Tényleg ribis, az a lófejű csaj jut róla az eszembe, most meg nem mondom a vezetéknevét.

De angolul jól hangzik. Ez ugyanolyan, mint nemrég amerikai fórumon Palvin Barbi képe alatt olvastam, hogy röhögtek, hogy milyen 80 év alattinak adják a Barbara nevet. Náluk az olyan, mint nálunk az Erzsébet. Itt meg népszerű, fiatalos.

A Jennifer, Cynthia szép nevek angol nyelvterületen, de a Dzsenifer meg a Cintia nem.

2019. júl. 5. 16:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Van egy Cintia nevű ismerősöm, akit nagyon szeretek, így ez a név kedves számomra, mert ő jut eszembe róla.
2019. júl. 5. 17:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Renáta vagyok, és utálom a nevem. De ha valaki úgy meri utálni hogy nem Renátának hívják, az bekaphatja...
2019. júl. 5. 19:42
 10/14 mákostésztaextrákkal ***** válasza:
Én Renáta vagyok és utálom.😅
2019. júl. 5. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!