Vélemények a Cintia névről? (2019)
OLvastam régi véleményeket,és ott azt láttam hogy "cigányos,krvás,ribizlis,pcsás"... meg ilyeneket.
Érdekelne hogy most mit gondolnak róla az emberek.
Én is Cintia vagyok,fehér mint a hipó mert nyáron se szeretek barnulni,legszívesebben nyáron is pulcsit hordanák,és nem élek pénzért utcasarkon,közösségire se teszek fel magamról képeket.
És C-vel írják, Sz-el ejtik.
Az utolsó mondatot azért tettem hozzá mert nekem is így tanították.Ezt nevelték belém,nem azért mert ki kérem magamnak,de mondom,így tanították ... ezért szeretném ha ezzel tisztában lennétek.
Nem én választottam :)
Meg már hozzám lett kötve Sz-ejtés mielőtt valaki mondaná hogy miért nem változtatom meg ..
Borzalmas a csengése, külföldi név magyar majmolása csupán. Pont ugyanolyan, mint a Renátó, Dzsennifer és a többi szörnyűség.
Sajnálom, hogy a szüleid menőzni akartak és nem jött nekik össze. :/
Nekem amúgy egy üres fejű, szőke szolicica jut eszembe róla, aki talán még fitnessezni meg Starbucksba is jár.
(nem azt mondom, hogy te ilyen vagy, csak hogy ez a zsigeri képzettársításom a névhez)
Tényleg ribis, az a lófejű csaj jut róla az eszembe, most meg nem mondom a vezetéknevét.
De angolul jól hangzik. Ez ugyanolyan, mint nemrég amerikai fórumon Palvin Barbi képe alatt olvastam, hogy röhögtek, hogy milyen 80 év alattinak adják a Barbara nevet. Náluk az olyan, mint nálunk az Erzsébet. Itt meg népszerű, fiatalos.
A Jennifer, Cynthia szép nevek angol nyelvterületen, de a Dzsenifer meg a Cintia nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!