Te milyen okból füllentettél legutoljára?
Tegnap, anyámnak.
Futár hozott nekem csomagot, és azt hazudtam hogy RAM-ot vettem a gépbe, fejlesztés gyanánt. (Valójában szexjáték volt) szerintem indokolt volt hazudni :D
Ez egy jó taktika későbbre is. Egy barátunk csinálta mindig, hogy bárki is kérdezte tőle milyen volt a hétvégéje, a nyaralása, utazása, akármije, akkor csakis olyanokat mondott róla, hogy klassz, sima, nagyszerű, jó stb. Mert nem akarta hallgatni, hogy jaj te szegény, pont most zuhogott az eső amikor te mentél volna, jaj, hogy pont ilyen melegben ellett menned ...
Sokan a mai napig azt hiszik, hogy ő olyan szerencsés, hogy mindig jól alakulnak a dolgai - pedig csak nem akart panaszkodni és azt sem akarta hogy sajnálkozzanak rajta. És így akkor is jól érezte magát ha amúgy nem volt egyszerű a nyaralása vagy nem volt túl jó az útja - szemben azokkal, akik végig jól érezték magukat, de mindenki csak azon sajnálkozott utána, hogy pont elkapta őket egy vihar vagy lemaradtak egy járatról. Mintha az lett volna az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!