Az emberek miért unatkoznak/unatkoznának otthon és miért érzik jobban magukat a melóban robotolva?
Tudom, hasonló kérdésem volt már, de nekem és pont ez még nem.
Kismamás, gyerekekkel vagy akár hagyományos családmodellel foglalkozó kérdéseknél leszólják azt a nőt, aki otthon maradna.
Élőben is hallok ilyesmiket és hogy 1 év után elvileg unatkozni kellene, még akár gyerek mellett is.
Nem a gyerekekre akarom kihegyezni a kérdést, jelen állás szerint nem is akarok szülni. Csak talán a leggyakrabban velük kapcsolatban jön elő ez a kérdés.
Egy karrier-tanácsadás jellegű csoportos beszélgetésen is előkerült, hogy az embernek sikerélmény kell, hogy értékesnek érezze magát. Szerintem ezt egy kreatív hobbi még jobban is megadja.
Miért jobb a munkahelyen csinálni mindig ugyanott, mindig ugyanazt, mint otthon, szabadon, hol ezt, hol azt, hol ekkor, hol akkor?
Egy alternatív valóságban én egy percet sem dolgoznék.
Csak kb 8 hónapot voltam otthon.
Magával az otthonléttel nagyon jól elvoltam és nspi 8-10 órát kitettek a teendők, egyéb hasznos dolgok. Ja, és 8-9 órákat aludtam. Tudod a 6 óra alvás nem jó akkor se, ha be akarhuk beszélni, hogy nem árt.
Az otthonlét oka már kevésbé volt víg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!