Hogy lehet kilépni az önpusztító életmódból?
Nyilván annál valami jobb ötlet kéne hogy egyszerűen csak hagyjam abba. Szeretem az alkoholt meg a cigit is, de nyilván tisztában vagyok ezeknek az egészségügyi kockázataival. Ennek ellenére kellenek ezek hogy kicsit le tudjak lazulni. Meg a rengeteg nagy buli, bebaszás a haverokkal, teljesen része lett az életemnek De változtatni szeretnék ezen az életmódon. Csak az a baj hogy ha még ezek sem lennének akkor totál elveszettnek érezném magam. Volt egy haver akinek ez sikerült, de neki volt egy nagy hobbija, amit szeret, és szerintem azt az űrt ami a züllés hiányával keletkezett benne, azzal be tudta valahogy tölteni. De nekem egyszerűen nincs semmi. Ha nem mennék el hétvégente lezülleni, egyszerűen nem tudom hogy mit kezdenék magammal...
valaki valami jó tanács?
Sok értelme nincs. Mások szuper egészséges életmódot folytatnak, meg minden, aztán elgázolja őket a villamos, felrobbantják őket terroristák, lincselés áldozatai lesznek stb. Vagy csak megkéselik őket pont azért, mert nincs cigijük.
Amíg nem működsz törvénytelenül, akkor kérdés, hogy szükséges-e, hogy mások szabják meg, mit csinálj. Senkit nem fog érdekelni, meg nem fogsz kapni érte semmi elismerést. Az a hülye villamos meg jön akkor is, ha 50 szálat szívsz, meg akkor is, ha egyet se.
Szerintem ha jól érzed magad tőle akkor menjél egyszer élsz.
Én nagyon sok ideig drogoztam,ittam,verekedtem stb stb na látod az önbpusztitó volt...abba hagytam de csak azért mert muszáj volt, nem volt akkora akaratom hogy megcsináljam csak nem volt más választásom, mert az életembe került volna ha tovább csinálom.
Az hogy néha elmész iszogatni az még semmi szerintem, de mindenkinél más a mérce.
@12:47
Ilyen alapon semmit nincs értelme az életben csinálni.
Nyilván azért akarom, mert felmerült bennem erre az igény.
haha a nők meg a pia. Ismerek egy csomó csajt aki szintén iszik.
Sőt tudok olyan párt is, akik szeretik eléggé az itókát, és nem az a lepusztult alacsony iskolázottságú alkeszek akit így elképzelnétek a leírás alapján, hanem egy értelmes jól szituált pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!