A természeti népek, akik még a mi általunk oly nagyra tartott civilizációt nem ismerik, boldogok?
Figyelt kérdés
Ez mondjuk relatív, van akit a természet közelsége boldogít, van akit a legújabb csúcskészülék (pl. telefon), vagy egy új S Merci, nem tudom...2019. júl. 2. 11:59
11/13 anonim válasza:
A 9-eske pedig egy tipikus arrogáns, sötét hippokrata, aki osztja az észt arról, milyen jó a modern társadalomtól elszigetelve élni, de azért nyomkodja a telefonon/számítógépen a gyakorit.
12/13 anonim válasza:
Igen, arrogáns voltam, nem vagyok büszke rá, de az arrogáns hozzászólásokra, mint a tied, nem tudok másképp reagálni. Aki normális hangnemben ír, azzal én is ezt teszem. :)
13/13 anonim válasza:
én is ezt teszem... még ha nem is értek vele egyet. Szóval nem a véleményeddel volt baj, hanem azzal a kioktató, pökhendi stílussal, ahogy válaszoltál.
Amúgy meg az, hogy én is nyomkodom a telefont, nem jelenti azt, hogy ez feltétlenül jó is. Csak tudod, bennem van egy olyan képesség, hogy ÖNKRITIKA, képes vagyok elismerni, hogy talán valamit nem jól csinálok, és nem lekezelni azt, aki felhívja erre a figyelmemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!