Van olyan hogy valaki utálja a természeti környezetet?
Dr. Sheldon Cooper.
Viccen kívül: igen, van. Mondjuk ha van térerő akkor elvan magának.
3:
Sheldon nem utálja a természeti környezetet, inkább közömbös neki.
Elképzelhető hogy van ilyen.
De leginkább szerintem arról van szó,hogy sokan szeretik a nyüzsgő életmódot,amibe nem igazán fér bele,hogy mondjuk egy erdő közepén semmitől se csináljanak.
Van akinek kell a pörgés és kivan ha a semmi közepén találja magát.
Én nem ilyen vagyok.
Nem mondom,hogy megértem őket, inkább elfogadom a véleményüket.
Én személy szerint imádom a természetet.
Habár nem sokat járok el erdőkbe meg ilyen nyugodtabb helyekre,de szívesen mennék,csak nincs a közelemben.
Viszont most idén sok mindent tervezek.
Ebben a hónapban pl.tervezem körbebiciklizni először a Velencei-tavat aztán a Balatonra is.
Most ezen a héten a Velencei-tó, aztán utána való héten a Balaton.
Aztán szeretnék elmenni a Börzsönybe túrázni egy egész napot.😁
Mondjuk én imádom azt is ha olyan helyekre megyek,ahol sokan vannak.
Pl.múzeum,mozi.
De jellemzően szeretek egyedül lenni,vagy másokkal ilyen nyugodtabb helyeken.😊
7:
Ez megint buta általánosítás. Az én ismerősöm például, akit említettem, a tengerpartot sem szereti, sőt míg egy erdő neki inkább csak semleges, enyhén rossz, addig a vízpartokat kimondottan utálja. És tipikusan nem az a szelfizős típus.
Szerintem akikről beszélsz, azok elvileg szeretik a természeti környezetet, gyakorlatilag meg leparkolnak egy vízeséshez és több száz kínai túrista között szelfiznek. Meg ezek, akik Dobogókőt is ellepik hétvégén, de 500 méternél többet nem gyalogolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!