Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha most nyernél, vagy kapnál...

Ha most nyernél, vagy kapnál valakitől 100. 000 Ft-ot, amit arra költesz amire szeretnél, mire költenéd?

Figyelt kérdés

2019. júl. 1. 13:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
78%
Lekötném. Ki tudja, jól jön, ha pl kórházba kerülök vagy hasnlók és van megtakarításom. :)
2019. júl. 1. 17:48
 22/38 anonim ***** válasza:
Poccok - ez megint obibogyó. Nem éri meg válaszolni neki.
2019. júl. 1. 17:48
 23/38 anonim ***** válasza:
Vagy eljótékonykodnám, vagy efektetném.
2019. júl. 1. 20:07
 24/38 A kérdező kommentje:
Én nem költeném semmire, elég jól keresek és hitel nélküli házat szeretnék, elraknám. Persze ha van valami amit szeretnék megvenni, akkor megvenném, de most úgy nincs semmi. Most kb mindenem meg van amire szükségem van.
2019. júl. 2. 01:24
 25/38 anonim ***** válasza:

Még munkanélküli segélyt se kapsz, amikor kiközvetítettek munkára, össze tépted a papírt, és még vagyonőrnek se tudtál elmenni, semmit nem keresel te kamumatyi xD

Mindegy hogy elrejted e a neved, úgyis felismerünk.

2019. júl. 2. 04:09
 26/38 A kérdező kommentje:

#25:

most rám gondolsz, vagy ezt Obelixnek címzed? :D

láttam itt már jó pár kérdését, évek óta járok ide én is, vannak ilyen felbukkanó-visszatérő alakok, mint a magas vékony, itt szokott lenni ugye a munkaügyis Balázs (gondolom ő ez az Obelix is), meg pár fura jelenség :D

ha meg nekem címezted, nem ő vagyok (szerencsére) :D

amúgy ő írta a #7-es választ, ha megnézed :D

2019. júl. 2. 19:57
 27/38 anonim ***** válasza:

Több fiókja is van, nem mindegyiknél van kiírva a neve és bocsánat akkor, ha összekevertelek vele!!!

Mert hogy kaptam tőle privátot, amiben elég trágárul beszélt velem. Szokás szerint.

Amúgy Balázska nem ő. Balázska azért ha picit is, de jobb Obiubinál.

Még egyszer elnézést, hogy azt hittem, ő vagy!

2019. júl. 2. 20:04
 28/38 anonim ***** válasza:

@20:04

Egyébként bennem már az is felmerült hogy Obibogyó az Balázsnak egy másik ilyen skizoid troll személyisége.

A kérdések kiírásának vehemenciája, a kérdések értelmetlen tartalmisága nagyon hasonló, de a leggyanúsabb hogy ugyan olyan egykaptafás neveket talál ki mint Balázs.

2019. júl. 2. 20:19
 29/38 anonim ***** válasza:

Szinte biztos, hogy nem ő. Balázska nem írogat neked üzenetben órák hosszat levelezve veled, hogy elhordjon mindennek. Főleg nem úgy, hogy ő kezdi. Pedig Balunak is szóltam már be párszor.

Meg az írás stílusuk is más. Vagy tényleg ügyesen játssza a két személyt (ezt egyszer anno én is játszottam bő egy évig, és benyalták sokan, pedig nem troll voltam csak szégyelltem felvállalni egy játékban, hogy mindkét karakter gazdája én vagyok XD) vagy pedig tényleg két személy. De az is igaz, hogy a kettőt még nem látták egy helyen. :D

2019. júl. 2. 20:25
 30/38 A kérdező kommentje:

#27:

semmi gond

azt hittem Balázs és ez a srác ugyanaz, hisz kb ugyanaz a sztorijuk

vagy nem? :D

2019. júl. 2. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!