Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy agymenés miatt jutott az...

Egy agymenés miatt jutott az eszembe. Ha kívánhatnál (1! ) valamait, mi lenne az?

Figyelt kérdés

Oké tudom ilyen nincs,de ha mégis lehetne.Mi lenne az?Csak úgy kíváncsiságból.

Nekem a nyári szünet rég elmúlt,szóval ez csak egy "agymenésem".

2019. jún. 28. 13:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hogy megtaláljam végre azt a bizonyos lányt akivel leélnék szeretetben egy egész életet.
2019. jún. 28. 15:14
 12/18 anonim ***** válasza:

Pénz.

Jelenleg másra nincs szükségem. Család, lakás, kocsi megvan. Ha lenne egy rakás pénzem, akkor végre abbahagyhatnám a munkát. Csupán ezért :)

2019. jún. 28. 15:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Gyors,és fájdalommentes halált.
2019. jún. 28. 16:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem tudok dönteni aközött, hogy minden családtagom egészséges maradjon (velem együtt) életünk végéig, gazdagok legyünk vagy megtaláljam életem szerelmét. Talán a harmadik.
2019. jún. 28. 18:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Úú, nem jobbat tudok, tudjak lélegezni a víz alatt vagy repülni. Eközött se tudok dönteni. :D De nehéz helyzetem lenne, ha tényleg kívánhatnék.
2019. jún. 28. 18:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Találkozhassak ismét azzal a fekete hajú. babakocsis nővel, akivel ma többször pillantottunk egymásra Párkányban.
2019. jún. 28. 21:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Akármit megehessek és ne hízzak el. Imádok enni, és emiatt nagy a valagam. Ha nem rakódna rám az a sok kaja, sokkal boldogabb lennék.
2019. jún. 28. 22:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Gyógyító képességnek(testi-lelki) még egy strigula.
2019. jún. 28. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!