Vannak akiket zavar az ilyen? Jogosan zavarhat ez bárkit is?
Figyelt kérdés
Ha valaki mondjuk szombat reggel egy személyvonaton megiszik két doboz sört, ez zavarhat bárkit is?2019. jún. 26. 09:16
1/7 anonim válasza:
Egyszer sikerült valakinek egy fél üveggel a hátamra borítania, azóta bizony zavar. Egyébként is büdös, és büdöset böfögsz tőle, meg túl hangosan kezdesz utána beszélni és vihogni. Tán alkesz vagy, hogy nem bírod ki útközben alkohol nélkül?
2/7 anonim válasza:
Igen zavaró, mert büdös, és engem is egyszer leöntöttek vele véletlenül. Arról nem is beszélve, hogy nyilvános helyen nem lehet alkoholt inni. AZ más, hogy senki nem foglalkozik vele.
3/7 anonim válasza:
Ha mellettem ül, akkor zavar, mert baromi büdös. De ugyanígy a kolbászos, fasírtos szendvics is. Blőőőőőőő
4/7 anonim válasza:
1 doboz sör még engem nem zavarna, ha nem mellettem ül az illető, és nem kezd el tőle részegeskedni.
De 2 doboz már túlzás.
6/7 anonim válasza:
Meglepődnék, hogy valaki már reggel iszik. Gáznak tartom. De zavarni nem zavar. Végül is az ő dolga. Csak ne öntse rám és ne legyen piás. Vannak ennél zavaróbb dolgok is egy vonaton.
7/7 anonim válasza:
Ha mellettem ül, zavar, mert nem szeretem az alkohol szagát. Amúgy tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!