Miért van sokkal több magányos férfi, főleg online?
Sok oka lehet. Sorolok néhányat
-rossz helyen keresgél
-nem megfelelo lanyoknal keresgél (szintjénél bőven szebb,vagy épp a pénzre leső nőknél)
-előnytelen külseje van
-előnytelen a belseje
-már massziv nőgyűlölettel rendelkezik,ami megakadályozza a pártalalálsban
-elhanyagolja a belső értékeket (egy nőnek az is tud taszito lenni ha egy darab husnak nezik csak
-egoista es nagykepu mindenfele alap nelkul
-megvan róla győződve h csak a nő a hibás azért mert ő magámyos. Ezzel visszakanyarodunk h rossz nőknél próbálkozott,es azt kikerekiti egy jo nagy altalanositassa
-meg sem probal valtoztatni magan hogy kelendőbb legyen,mert sirni meg a noket szidni mindig konnyebb
Kihagytam valamit?
Amugy remek pelda a miertekre valo valasztalalashoz ha ket napig nezelodsz ezen az oldalon. Lasd pl bombanős kérdező.
Mert a nőknél van punci.
A nők millióból választhat , a kisfiúkat millióból se választja senki....ennyire egyszerű
"A nők millióból választhat , a kisfiúkat millióból se választja senki....ennyire egyszerű"
Szorri, nem jön ki a matek.. ha van 1M nő és 1M férfi, akkor elvileg mindketten ugyanannyiból választhatnak.. amúgy nem hiszem hogy több lenne a magányos férfi, inkább csak arról van szó, hogy ők megjelennek az online fórumokon, míg a magányos nők csak csendben várják a szőke herceget..
#4 melyik része nem jön ki?
Női oldal : kb 80% vonzó valamilyen szinten .
de 1 millióból férfiból max 300-400 ezer akit választanának.
A maradék 6-700 ezernek jutna a maradék 200ezer “ csúnya” nő azaz kb 3:1 arány vagyis 1 millióból kb fél millió férfinak nem jut nő.
De igazad van mert a jó nők is egyedül vannak mert nincs az igényüknek megfelelő elég férfi. Ők nem itt sírnak hanem pl a tinderen várakoznak. Nyugodtan nézd meg , tele van fullos 30 körül szép iskolázott jó alakú nővel és várják azt a néhány 10 ezer megfelelő férfit...
Töketlenek, gyengék, nyuszik, s valakik még nyomik is mellé...
Erről pedig ők maguk tehetnek.
Sok faszinak segítettem, de nem vagyok globális lélekturkász. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!