A sulinkban kosárlabda bajnokságot rendeztek, és jött egy másik gimiből egy fiú, aki nagyon bejött. Mi diákok nézhettük a meccset, ha akartuk. Épp valamilyen szünet volt a meccsben, de a mi sulinkból felmentek a kosaras fiúk, csak úgy kosárra dobálni. Az egyik fiú az osztálytársam volt, és mondta nekünk csajoknak, hogy dobjunk mi is kosárra. 3 barátnőm dobott, én nem is akartam, de észrevettem hogy a pasi aki bejön nekem, ott ül a lelátón. Én, mint profi kosaras megfogom a labdát, mondom ezt kosárra dobom hogy imponáljak neki. Ahaa.. Megszaladtam, kb 5 lépés után megbotlottam, és kificamodott a bokám. Jöttek a tanárok, haverok hogy mi van velem, mentőt is hívtak, a csávó meg csak meglepődve bámult.
Ez egy másik sztori lesz. A sulinkba jöttek cserediákok, velük kisérőtanár, plusz az igazgatójuk. A tesiteremben tartották a megnyitót, ahol olyanok a az ülőhelyek, mint a lépcső. Tehát nem konkrétan székek vannak, hanem ilyen "falépcső" szerű ülőhelyek. Én mászok fel a legutolsó sorba, kezemben a gyrossal. Valahogy rosszul léptem, elestem egy kisérőtanár ölébe(még szerencse hogy nő volt) Ez még a kisebb ciki volt, de a gyros beleborult a másik suli igazgatójának az ölébe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!