Elpazaroltam az életem 24,5 évesen?
Figyelt kérdés
Nem voltak barátaim, de még csajom se volt bulizni sem voltam, itthon vagyok mindig munka után2019. jún. 24. 11:49
11/14 anonim válasza:
és mi az amit elértél ennyi idő alatt?
12/14 anonim válasza:
Ha nincs igényed ezekre,akkor mi a baj?
Szerintem munka után a legtöbben nem mennek bulizni,akik meg buliznak munka után,jó eséllyel munkanélküliek.
Mint,ahogy előttem is írta valaki,az életet nem lehet elpazarolni,nem olyan,mintha mondjuk élelmiszert dobnál a kukába.
Van,akinek ilyen,másnak olyan út jut.Van,akinek sűrűbb.
Sokaknak nem volt párkapcsolata ilyen idősen,van,akinek sosem lesz.Nem vágyik a kötöttségekre mindenki.
Na meg a minőség fontosabb a mennyiség helyett.
Van,akinek havonta új barátnője van.De az milyen kapcsolat?
Másrészt,ha önértékelési gondjaid vannak,előbb azokat kell rendbe tenni.
13/14 anonim válasza:
Egyébként a bulizás nem kötelező dolog. Nem szükséges az élethez. Nagyon sok ember számára kimaradt a bulik és hasonló dolgok. És semmi bajuk nem lett.
14/14 anonim válasza:
"Nem voltak barátaim"
De miért nem. Félénk vagy? Vagy antiszociális? Mi az oka, hogy otthon ülsz? Háziőrizetben vagy jeladóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!