Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elpazaroltam az életem 24,5...

Elpazaroltam az életem 24,5 évesen?

Figyelt kérdés
Nem voltak barátaim, de még csajom se volt bulizni sem voltam, itthon vagyok mindig munka után

2019. jún. 24. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
és mi az amit elértél ennyi idő alatt?
2019. jún. 24. 12:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs igényed ezekre,akkor mi a baj?

Szerintem munka után a legtöbben nem mennek bulizni,akik meg buliznak munka után,jó eséllyel munkanélküliek.

Mint,ahogy előttem is írta valaki,az életet nem lehet elpazarolni,nem olyan,mintha mondjuk élelmiszert dobnál a kukába.

Van,akinek ilyen,másnak olyan út jut.Van,akinek sűrűbb.

Sokaknak nem volt párkapcsolata ilyen idősen,van,akinek sosem lesz.Nem vágyik a kötöttségekre mindenki.

Na meg a minőség fontosabb a mennyiség helyett.

Van,akinek havonta új barátnője van.De az milyen kapcsolat?

Másrészt,ha önértékelési gondjaid vannak,előbb azokat kell rendbe tenni.

2019. jún. 24. 12:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a bulizás nem kötelező dolog. Nem szükséges az élethez. Nagyon sok ember számára kimaradt a bulik és hasonló dolgok. És semmi bajuk nem lett.
2019. jún. 24. 12:21
 14/14 anonim ***** válasza:

"Nem voltak barátaim"

De miért nem. Félénk vagy? Vagy antiszociális? Mi az oka, hogy otthon ülsz? Háziőrizetben vagy jeladóval?

2019. jún. 24. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!