Ha életem során mindig Intp lettem a teszten, de az intelligenciám miatt nem érzem magam annak, akkor ettől függetlenül lehetek Intp ami nem olyan intelligens?
Figyelt kérdés
Vannak átlagos vagy átlag alatti intellektussal rendelkező intp-k, vagy nem mivel az NT -intellectual és kizárja egymást a kettő?
Vannak jó területeim, de a logikám gyenge. Nincs ,,éles eszem".
2019. jún. 5. 17:51
1/21 anonim válasza:
azt uge tudod hogy az INTP lettem teszten, és az INTP vagyok között több hónapnyi személyiségtérkép a különbség?
2/21 A kérdező kommentje:
És pontosan mit is értsek több hónapnyi személyiségtérkép alatt?
2019. jún. 5. 18:10
3/21 anonim válasza:
Az intellektuális megközelítése a dolgoknak nem azt jelenti, hogy valaki különösebben intelligens kell, hogy legyen hozzá, csupán annyit tesz, hogy a racionalitást előnyben részesíti az érzelmekhez képest.
Nálam ez a mutató spec. nagyon kiegyensúlyozott, néha INTF-nek hoz ki (ugyanaz) a teszt, de többnyire INTP-nek. A többi "betű" sokkal stabilabb értékek alapján jön ki.
4/21 anonim válasza:
* "néha INTF-nek hoz ki (ugyanaz) a teszt"
Nem, javítom: INFP-nek.
5/21 A kérdező kommentje:
Nálam is ez a legmegosztottabb mutató. Szóval az nt csak annyit jelöl mennyire racionális valaki és ezt intellektussal írják le?
2019. jún. 5. 19:32
6/21 anonim válasza:
3-as jól írja. Én meg pont hogy erős vagyok logika terén, mégis inkább az érzelmek alapján döntök.
7/21 anonim válasza:
125 feletti IQ-m van. - INTP.
Találd meg ahol a legjobban tudsz teljesíteni alacsony intelligenciával is.
8/21 anonim válasza:
69%válasz adás, hát igen megmondom a véleményem ez nem nagyon tetszik másnak, leszavaznak. ;)
9/21 anonim válasza:
Nekem is 120-130 -as az IQm de nem erdekel mi a logikus, az erzelmeim alapjan döntök. INFJ vagyok.
10/21 anonim válasza:
#9 Az érzelmeid vagy az intuíciód (megérzésed) alapján? Mert nem mindegy, és van, aki keveri (vagy ugyanazt érti alatta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!