Engem nem nagyon szokott zavarni, de nyílván attól függ, hogy ki meztelenkedik, inkább a meztelen nők látványa szokott zavarni, mint egy meztelen férfié.
Viszont haveroknál, ha lány, ha fiú, nem zavar a meztelen látvány.
20/f
Olyan helyen lakom, ami nyaralás szempontjából kedvelt. Így nyáron szinte minden nap látok elhájasodott embereket, akik félpucéron, fürdőcuccban mutogatják a zsíros testüket, majd ülnek le a vonatba a gumikacsával.
A mezítlábas nők tetszenek egyedül, semmi más.
Hol, milyen kontextusban?
Gondolom, akik szeretnek meztelenkedni, azok megtehetik speciel ennek szánt helyeken, mint nudista strandokon. Aki meg nem szereti ennek a látványát az kerüli az ilyen helyeket, azon kívül nemigen van beleszólása.
Azonkívül mégis milyen helyzetben találkozna ezzel a látvánnyal valaki?
Gyerekek esetében ez más, mint felnōtteknél, kevésbé zavaró. Nyílván egy kis gyerekre nem lehet ráfogni, hogy szexuális jeleket küldene a mesztelenségével, tehát nem tudom hogy említhetō ez egy lapon az idōsebbekkel, a felnōtekkel, akik tudatosabb lények amúgy és felelnek a saját öltōzeti szokásaikért..
Nem zavar! Ha a számomra nem tetszetős akkor nem nézem, de akkor sem zavar!
Ha Ő meztelenül érzi jól magát, szíve joga! De engem nem zavar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!