Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha kitör a 3. világháború, és...

Ha kitör a 3. világháború, és nem veszünk benne részt?

Figyelt kérdés
Ha kitör, és Magyarország nem vesz benne részt, akkor ti mit fogtok közbe csinálni? Felmentek pl. MesterMc-re, vagy elmentek Fortniteozni és akk arról beszéltek, hogy "tök durva, hogy mások háborúznak ""bummbumm" aztaaa te is hallottad? Valami robbant" Nem tudom elképzelni.

2019. jún. 21. 13:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tényleg ennyire nehéz felfognod, hogy egy globális nukleáris háború esetén maximum Új-Zélandon lenne esélyed túlélni?
2019. jún. 21. 15:16
 12/19 anonim ***** válasza:

És neked,hogy mi volt az előző háborúkban?

Ott kik vettek részt benne?

Nukleáris nem lenne egyből de ha mégis akkor megyünk tovább Ausztráliába pl.

2019. jún. 21. 15:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Persze, kitör egy atomháború, és majd szépen beengednek titeket a biztonságos országok sok százmillió, vagy akár több milliárd ember előtt, akik szintén oda igyekeznek majd. Istenem...
2019. jún. 21. 15:27
 14/19 anonim ***** válasza:

"Közismert", hogy Svájc vagy Luxemburg vagy bármilyen más semlegesnek gondolt ország tárt karokkal várja éppen a csóró magyarokat. De egy nukleáris háborúban - és ezután már csak az következik -, nincsenek határok.

Ha nem is pusztulsz el azonnal, még gazdagon is keserves évek várnának rád.

Ausztrália be sem enged.

2019. jún. 21. 15:28
 15/19 anonim ***** válasza:

De beenged mert nekem van olyan végzettségem ami kelendő,plusz perfekt angolom,és lassan német is középfokú lesz azt is felhozom mellette MSc is lesz meg majd MBA-t akarok.

Így beengednek pedig,lehet jobban tudom,csóró melósként igen nem engednek be azt tudom.

2019. jún. 21. 15:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Teljes valóságtagadás, jólvan
2019. jún. 21. 15:52
 17/19 anonim ***** válasza:

#15-ös!

Tudod, mit csinálhatsz egy totális háború esetén a leendő "kelendő" diplomáiddal?

(Nem akarok gorombaságot írni...)

2019. jún. 21. 16:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Rossz hírem van.

A 3. vh már zajlik.

Ez nem atom háburó, hanem "piszkos" háború.

Orosz-ukrán

Arab-Eu

A CIA inicializálja.

2019. jún. 21. 22:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Édeske, én voltam is Luxemburgba, ők is hadviselő felek voltak a II. világháborúban, meg is szállták a németek. Meg lehet nézni az ellenállók sírjait. Svájc sincs biztosítva az ellen, ha ledobnak egynémely atombombákat, ne kapna a sugárzásból halálos dózist.
2020. jan. 5. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!