Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a mosdóba...

Mi a véleményetek a mosdóba pisiléshez? Egyre több helyről hallom h így pisilnek

Figyelt kérdés
Én személy szerint utána alaposan átöblitem a mosdókagylót. Néha hogy szüleim ne lássák a WC be pisilek,de amúgy mosdóba. szerintem nincs vele baj, közületek is sokan a mosdóba pisilnek, vélemények? Olyan is írjon aki Csinálja és aki nem az is.

#pisi #pisilés #mosdó #WC #vizelés #mosdóba pisilés
2019. jún. 21. 10:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%
Akkor minek van a WC? Ha még foglalt is, előbb megyek ki az udvarra, minthogy a mosdóba pisiljek..
2019. jún. 21. 12:41
 22/29 anonim ***** válasza:
18%
Én zuhany közben még a kaksit is tenyérbe engedem, aztán pár méterre levő WC csésze becéloz --> precíz dobás. Persze nem mindig sikerül, van hogy a szélét találom el, azt kakateteje leszakadva nekirepül a csempének.
2019. jún. 21. 12:55
 23/29 anonim ***** válasza:
61%
És amúgy nagy erkölcscsőszök, ki nem pisilt bele a Balatonba, vagy pl tengerbe sohasem?? 100- ból talán 3 ?? Na ugye! Akkor...(?)
2019. jún. 21. 13:13
 24/29 anonim ***** válasza:
51%
Én nem is szoktam rá vizet engedni, mert védem a bolygót, egy kis fahéjjal szoktam beszórni, hogy ne illatoljon annyira.
2019. jún. 21. 18:17
 25/29 anonim ***** válasza:
38%
Azért más a tengerbe pisilni ....
2019. jún. 21. 22:26
 26/29 anonim válasza:
76%
Én is pisiltem már mosdóba és kádba is. Pár havertól kérdeztem és ők is. Szerintem többen mint akik bevallják!
2019. jún. 22. 20:07
 27/29 anonim ***** válasza:
17%
De mit kell ezen bevallani! A szükség törvényt bont! Az álszentek meg hugyozzák össze magukat!
2019. jún. 22. 20:21
 28/29 anonim ***** válasza:
62%

Ennyi erővel akkor már szedjé' ki egy leveses tálat a szekrényből aztán eressz bele mindent, ami benned van.

(Utána zacskózd be az egészet, jó lesz az későbbre családi ereklyének)

A Google helyett most a leveses tál lesz a barátod :)

2019. júl. 16. 23:58
 29/29 anonim ***** válasza:
Arra lennék még kíváncsi, hogy van-e a világon olyan ember, aki zuhanyzás közben elenged egy barna medvét
2019. júl. 16. 23:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!