Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a mosdóba...

Mi a véleményetek a mosdóba pisiléshez? Egyre több helyről hallom h így pisilnek

Figyelt kérdés
Én személy szerint utána alaposan átöblitem a mosdókagylót. Néha hogy szüleim ne lássák a WC be pisilek,de amúgy mosdóba. szerintem nincs vele baj, közületek is sokan a mosdóba pisilnek, vélemények? Olyan is írjon aki Csinálja és aki nem az is.

#pisi #pisilés #mosdó #WC #vizelés #mosdóba pisilés
2019. jún. 21. 10:01
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
100%

Ezt annyira nem reklámozzák, csak a zuhanyzás közben pisilést, merthogy azzal spórolunk a vízen.

[link]

[link]

[link]

A mosdóba akkor pisiltem, mikor egy évig a kollégiumban a szobában csak csap volt, a wc a szint másik végén, és lusta voltam odáig elmenni. Aztán a következő években a szint elejére költöztem, és nem volt többé gond.

2019. jún. 21. 10:31
 12/29 anonim ***** válasza:
30%
A sok nyavajgok csak azt üzenem, hogy fogalmuk sincs arról, hogy milyen kézzel fogdossák meg előttük a kilincset a bevásárlóközpontban , stb, meg fogalmuk sincsen arról, hogy az a felvágottba, amit este jó ízűen esznek meg a vacsoránál, mik kerülnek bele, meg a húst milyen körülmények között tárolják és pakolgatják, amíg ők meg nem veszik a boltban, szóval erről ennyit!!
2019. jún. 21. 10:32
 13/29 anonim ***** válasza:
35%
Én mindig jól telehugyozom a kagylót, jó is az.
2019. jún. 21. 10:33
 14/29 anonim ***** válasza:
38%

A széklettel ellentétben a vizelet steril, hajótöröttek, hadifoglyok meg is isszák szükség esetén. Aki a fertőzés miatt aggódik, az megnyugodhat.

Persze azért illik leöblíteni a mosdót utána, a nyomok és a szagok eltakarítása miatt, de amúgy nem probléma.

2019. jún. 21. 10:39
 15/29 anonim ***** válasza:
25%

Én úgy állítom be a mosdó magasságot hogy bele tudok-e vizelni....

Vízszerelő.

2019. jún. 21. 10:40
 16/29 anonim ***** válasza:
2019. jún. 21. 10:55
 17/29 anonim ***** válasza:
56%
Mert akkor nem érkezett rá válasz...😂
2019. jún. 21. 11:29
 18/29 anonim válasza:
19%
csak, ha nincs más megoldás
2019. jún. 21. 12:10
 19/29 Béla. A Király. válasza:
55%
Férfiként mondom, hogy mindjárt elhányom magam. És nem a csapba, hanem a wc-be! Ez undorító!
2019. jún. 21. 12:13
 20/29 anonim ***** válasza:
17%
jólvan béla de neked akkora tömlőd van, hogy lehetetlen lenne odairányítani csak azért mondod:D
2019. jún. 21. 12:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!