Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez zaklatásnak számít? Mit...

Ez zaklatásnak számít? Mit kellene tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel lassan 4 hónapja beszélgetek a neten, habár a sulimba jár de ott állitolag nem mer hozzám szólni. Nagyon rendes srácnak ismertem meg és már lassan kezdett megtetszeni és ahogy észrevettem neki is én. Na de az utóbbi hetekben kezdett olyan dolgokról beszélni hogy lefeküdne velem, és hogy ha nem küldök képet a melleimről neki akkor többet nem is fog beszélni velem meg ilyenek. Rengetegszer elmondtam neki hogy fejezze be és volt hogy pár napig befejezte de utána folytatta tovább egyre durvábban. Már fenyegetőzőtt azzal hogy nem beszél többet velem ha nem válaszolok neki valami perverz kérdéseire. És kérdezgette egyfolytában hogy miért nem akarom elveszíteni a szüzességem s mikor megkérdeztem miért érdekli ez azt mondta mert ha erről beszél akkor őt felizgatja és már könyörgöt azért hogy küldjek neki képet nőieségemről és akkor például elmondja hogy mikor verte ki utoljára és már nagyon durva dolgokról kezdett el beszélgetni annak ellenére hogy kijelentettem hogy fejezze be de persze ő haragudott meg és én voltam a hibás. Aztán egyik nap elvolt hogy küldd képet a férfiaságáróll. Elmondtam neki nagyon sokszor hogy ne küldjön mert nem akarom mert felzaklatna. De hiába is mondtam mert úgyis küldött. Nagyon felzaklatott érzelmileg is és azóta nagyon rosszul érzem magam, ezt el is mondtam neki de őt nem érdekelte hanem inkább mondta hogy bocsánat de most úgysem történt semmi, letilthatom ha akarom és hogy szeret. Azóta nem írtam vissza neki mivel fogalmam sincs mit tegyek. Nem mondtam még ezt el senkinek és ami még nagyobb baj hogy mivel egy suliban vagyok vele elég sokat látom. Hagyjam az egészet vagy kellene valamit tegyek? 16/L

2019. jún. 18. 22:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Csak úgy voltam vele az elején hogy ebből még alakulhat is valami mivel nagyon megtetszett és most így hatalmas csalodás ért :(
2019. jún. 18. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

Tiltsd le, és élőben ignoráld, ne szólj hozzá, ne válaszolj neki, mintha nem is létezne.

Igazi bunkó idióta a srác, hidd el, lesznek jobbak nála, akik tisztelnek téged.

2019. jún. 18. 23:08
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem srác, ez netharcos, neten írkàl 6 csajnak, hogy ő milyen perverz, király csàvó, lepedőakrobata, élőben meg nem mer köszönni sem. Tiltsd le a kanos kockàt, nem vesztesz semmit!
2019. jún. 19. 01:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen teljesen igazad van
2019. jún. 19. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!