Ti mit gondoltok erről az egész meleg elfogadási dologról?
Figyelt kérdés
Először is tisztáznám, nem arról van szó, hogy elfogadjuk-e a melegeket, mert személy szerint nincs bajom velük, de van egy határ. A kérdés inkább azokra vonatkozik, akik már túltolják az egészet. Pl ott van az a youtuber James Charles. Ilyenekre gondolok. Nagyon sok celeb mondja, hogy fogadjuk el őket, zenészek a videóklippekben olyan embereket mutatnak (kifejezetten férfiakat), akik magassarkúban tolják, sminkelve, rövidnadrágban (az a pcsa nadrág amit a lányomon se bírnék látni). Tényleg velem van a baj, hogy szerintem ez borzasztó, hogy ennyire elfajul ez az egész vagy szerintetek ez normális? Ha a fiam olyanná válni mint pl az a James Charles nem bírnám. Mondjuk már az elején megneveltem volna, az nem zavar, hogy meleg lenne, hát legyen mit tudok tenni, de ha úgy öltözik, mint ezek a "férfiak" akik még sminkelik is magukat, az tényleg sok lenne. Érdekel, hogy igazából ti milyen véleményen vagytok, mert az ilyen youtube kommentek alatt, mindenki pozitívan áll ezekhez az emberekhez. Szóval lehet én vagyok elfuserált, hogy szerintem ez már nem normális :)2019. jún. 18. 11:20
11/14 anonim válasza:
“Semmi hasznuk nem lesz gyerekvállalás szempontjából”
Attól senki nem hasznos hogy kegyeskedik szaporodni...
a középkorban és az ókorban volt hasznos ha a népszaporulat magas volt mert lehetett a sok parasztot dolgoztatni a földeken meg bedaráltatni a háborúban. Ma már ezeket a primer funkciókat jól kiváltja a technológia. Napjainkban a tudás, az emberi elme az érték. Az emberek minőségét kell emelni nem a mennyiségét, így is túlnépesedett a bolygó.
12/14 anonim válasza:
Mindkét oldalon van, aki túlzásba esik, azokkal van a legtöbb probléma. Én egyébként elfogadom azt, aki nem problémás. Hogy ki kihez vonzódik, az mindaddig nem zavar, amíg nem tömegben kezd előjátékba.
14/14 anonim válasza:
Úgy érzem, hogy addig semmi közöm ahhoz, hogy ki, mit, hová szeret dugni, ameddig én nem veszek részt a dologban. Számomra senki nem kevesebb, de nem is több attól, hogy mást és/vagy máshova szeret dugni, mint én. Én is irritálónak és ízléstelennek tartom, mikor valaki a szexualitása köré építi fel a komplett identitását és minden megnyilvánulása arról szól, hogy "nézzétek, meleg vagyok!!". Mintha az ilyen ember kifejezetten azt élvezné, hogy eszköze van arra, hogy provokáljon, nem csupán a jogaiért harcol. Ha Meleg Laci csak simán élné az életét, eljárna dolgozni, találkozna a haverjaival, aztán hazamenne a párjához, Ferihez, akkor felannyi köpködést és gyűlöletet sem kapna, mintha ugyanezt műszempillával, pichanadrágban és magassarkúban tenné és az irodában kávészünetben azt mesélné a kollégáknak, hogy mennyire imádja a phaszt. Ugyanilyen ízléstelen, ha pl egy heteró férfi hozza szóba minden beszélgetésben, hogy ő mennyi nővel volt már együtt és részletekbe menően elmeséli, hogy melyikkel mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!