Ti mit gondoltok erről az egész meleg elfogadási dologról?
Szerintem egy értelmes meleg sem támogatja az ilyen túlzó őrültségeket.
Oké, meleg az ember. Amíg Pride-dal meg ilyen nem is tudom mikkel nem tolja az arcomba, addig nem érdekel. Ők generálják a gyűlöletet maguk ellen, amúgy senkit nem érdekelne.
Amúgy hidd el, vannak negatív kommentek is, és bárhogy legyenek megfogalmazva, törlik őket.
Szerintem mindkét oldal túlzolja és ezzel egymást triggerelik.
Semmi baj a melegekkel alapvetően, de a jellenség amit leírtál taszító, ahogy az is az lenne, ha hetero emberek villognának szado-mazo szerelésben.
A másik oldalról meg ott vannak a homofóbok, akik már akkor anyáznak, ha valakinél esetleg a gyanúja felmerül, hogy meleg.
"magassarkúban tolják, sminkelve, rövidnadrágban"
Annak, hogy az ellenkező nemre jellemző ruhákat hordanak, a világos semmi köze nincsen a szexuális irányultsághoz.
Többsége hetero ezeknek a férfiaknak.
Nőimitációnak hívják és a mozgatórugója a női nem iránti hódolat kimutatása.
3# Lány vagy és sikítva menekülnék egy olyan srác elől, aki úgy hódolna, hogy női ruhákban jár.
4# Egyetértek, van egy elég beteges határ, amit sokkan átlépnek, de ha te nem, kirekesztő leszel.
5: Én is lány vagyok és nekem meg tetszik.:)
Én fiú ruhákban járok.:)
Rákerestem ki is ez a James Charles, ránézésre minden csak nem hetero férfi, ilyet egészséges ember nem csinál magával, ott az identitással vannak problémák.
Amúgy meg Oroszországban nincs ilyen meleg jogi marhaság, ott ezeknek nincs joguk, max annyi mint a sima állampolgárnak, de azon felül nem semmi. Itt Európában meg csúnyán néznek rájuk, és mehet a bírósági per.
Egészséges gondolkodású országokban(sajnos kevés van belőlük) csak megtűrik ezeket, mert bár hasznuk nem lesz gyerekvállalás szempontjából, de adót azért fizetnek. A legtöbb azért is menekül olyan helyre, ahol több "joguk" van mint nekem heteróként.
Megkockáztatom hogy Németországban már biztos megy erről is a propaganda az iskolákban hogy nem rossz dolog ez... A fiatalok többsége meg úgyis vevő arra is, ami már túl megy egy határon, ezeket láthatod a youtube kommentek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!