Annak van értelme ha 2 hetente 1x járok angol magán tanárhoz?
Ha csak ott angolozol, nincsen alap szókincsed minimum, akkor nem éri meg.
Gondolj bele mennyire kevés havi 2 alkalom. (évente csak 24óra)
Csak potya pénzkidobás. A magántanártól véleményt kikérni ebben nem érdemes, úgyis a pénzt nézi első sorban, ami jogos, hiszen mindenki abból él.
Semmibe nem érdemes befektetni megfelelő körülmények, anyagiak nélkül.
Legyen az tanulás, munka, karrier, hobbi stb.
Nem tudom hány éves vagy s mikhez értesz, de ha 3-4ezret nem tudsz az életben biztosítani magadnak pici pluszba, akkor magára az életre s a jövődre se vagy igazán felkészülve.
Pl mi van ha valami történik pl 300-400ezres hozzád tartozónak a temetése.
Nah meg a jövőre gyűjtés pl ház/lakás/autó... s a birkák pedig hitelt/kölcsönt vesznek fel sok esetben, pedig ott havonta többet kell "félre rakni" a törlesztésre, mint kakis 3-4ezret.
S még lehetne sorolni.
Sokan nem gondolkodnak.
Picit ülj le vagy sétálj egy jót a levegőn. Összegezd a dolgokat hol tartasz, hova szeretnél jutni s hogyan érheted el a kisebb céloktól kezdve a nagyobbakat. Még ha elején valamiből álfoznod is kell a cél érdekében vagy kitalálsz egy ideális megoldást. 😊
+ soha ne csak "A" terved legyen s ha nem jön össze feladod.
A-a, legyen több opciód az adott cél érdekében, minimum "A" "B" + "C".
Amikor még mások kezei alatt dolgoztam beosztottként, alkalmazottként mindig voltam elég kreatív, hogy a számukra felesleges alapanyagokból olyan termékeket lreáltam, amik sokszor nagyobb hasznot hoztak, mint maga a bejelentett munkám bére.
Éltem vele s hobbijaimat is kiélhettem 😉
Alapon kreatív művész lélek vagyok.
S ez segített kiemelkedni.
Pl legutóbb ami volt:
300méteres műanyagok tekercsben egy egész raklapnyi volt szemét, mert nem felelt meg a vastagsága a gépbe.
Számomra egy jó lehetőség volt.
1 tekercsből: 4milla (ezen tiszta haszon 3milla)
1 tekercsből 332db terméket csináltam. Annyi, hogy vevőkör kialakítása volt picit hosszadalmas.
Ha csak heti 1 olyan terméket tudnál készíteni ami minimum 3-5ezer már meg lenne oldva a gondod.
Törekedj! Legyél ügyes s oldjad meg!
Ha akarsz tanulni vagy bármi mást az életben 😃
Hajrá!
Oktatás kategoriába rakjad legközelebb a kérdést.
Az "egyéb" részekre nem megy rá a legtöbb ember.
Én pl adott szavak alapján keresgetek, olvasgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!