Kevertétek össze ismerőseiteket az utcán és közöntetek is neki?
Bár a mai este nem ez történt velem , hanem, hogy egy szép csaj jött velem szembe, és úgy értette azt mondja, hogy b*zd + dagadt ( kövér vagyok) azt hittem, hogy a volt osztálytársam még 5 éve 8.-as osztályból, ő volt ilyen trágár, aztán megkérdeztem, hogy "tessék? nekem köszönsz?" erre meg semmi reakció.
Viszont az érdekel, hogy tévesztettetek -e már ilyet, és mi volt a reakció. :)
Egyszer amikor mentem kutyát sétáltatni megállam a zebránál, majd mellettem egy srác, akire azt hittem hogy az egyik volt osztálytársam általánosból. Ráköszöntem, mire furcsán visszaköszönt és akkor esett le hogy nem is ő volt az. Aztán ott álltunk még két percig kínos csöndben várva hogy zöldre váltson a lámpa.
Ez csak az egyik eset a sokból, mivel velem ilyen havonta történik. Igaz, kicsit kellemetlenül érzem magam utána, de ilyenkor mindig a pozitív oldalára gondolok:
1. Kedves voltam, mert mi van akkor, ha tényleg az egyik ismerősöm lett volna és én normálisan üdvözöltem. (A legtöbb embernek ez is luxus inkább csak kigúvadt szemekkel néznek a másikra)
2. Ő is kedves volt, mert visszaköszönt, ahelyett hogy hangosan kiröhögött volna. (Szintén ilyenkor a legtöbben csak rádnéznek és a tekintetükkel ott helyben elásnak. Mondjuk simán lehet hogy később a barátaival jót nevetnek ezen, de az meg kit érdekel?)
Én a barátnőm húgára hittem azt, hogy a barátnőm... Ezért le is feküdtem vele.
De mivel tök ugyanúgy néznek ki, ezért nem megcsalás, én azt hittem, hogy a csajom.
Aztán ugyanez megesett az anyjával is...
Ja, meg néhány csajjal a diszkóban, mert pl. a tegnap előtti is teljesen ugyanolyan volt mint a csajom, csak az én csajom barnahajú és 160 cm magas, ez meg szőke volt, s 170 cm magas... Ja, meg szemüvege és tetkója is volt, a barátnőmnek meg nincs. De ezeken kívűl a megtévesztésig hasonlított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!