Én jártam így de rajtam hosszúnaci volt és nem nyaltam közben fagyit.
2019. jún. 16. 13:56
5/16 anonim válasza:
Én előző nyáron pont így jártam, mint te, kérdező. Csak én nem fagyitól, hanem valószínű romlott virslitől. Nekem elég ciki volt, mert kb 300 ember látta. Azóta annak a kerületnek a környékére nem mentem...
2019. jún. 16. 14:02
6/16 anonim válasza:
Igen, én is jártam így. Nincs mit tenni, ezeket nem lehet kivédeni. Ha tudod, hogy elesel, leülsz.
Idővel tompul a rossz érzés és poén lesz.
2019. jún. 16. 14:07
7/16 anonim válasza:
Kellemetlen, de szerintem sokkal több emberrel előfordul, mint gondolnánk. Szerencsére én nem fostam be, de mivel nekem is csikart a hasam, azt hittem, csak lepkefing lesz. Hát nem, szaros bugyival értem haza... Ciki, nem ciki, így történt.
2019. jún. 16. 14:10
8/16 anonim válasza:
Én nem,de elvileg bárkivel megtörténhet,nem szégyen.(A kiválasztási funkció természetes folyamat,ha nem is illik beszélni róla.)Ha ez vigasztal,vonaton,gyomorrontás miatt lehánytam a szemben ülőt. Amellet,hogy kínos,beverték a képem,mert azt hitték részeg vagyok.
2019. jún. 16. 14:24
9/16 anonim válasza:
Valamelyik héten történt velem hasonló.
Sétáltam hazafelé, kb. 20-25 perc séta volt még hátra (vagy 10 perc troli, de sétálni szoktam). Éreztem, hogy nagyon kell már, gondolkodtam, hogy felszálljak-e a trolira amit pont elértem volna, hogy hamarabb hazaérjek pár perccel, de úgy döntöttem, hogy kibírom a sétát is. Szóval nem szálltam fel, a troli elment, és abban a pillanatban úgy rámjött a dolog, hogy letoltam a nadrágomat és az utca közepén végeztem el a dolgomat. Úgyhogy nem fostam be, de nagyon kellemetlenül éreztem magam és nem is mertem elmondani senkinek. (Isten közbenjárása, hogy nem mentem el a trolival, mert akkor befostam volna a járművön.) :D
2019. jún. 16. 14:25
10/16 anonim válasza:
Időnként a legjobbakkal is előfordul. Nekem egyszer volt egy olyan esetem is, hogy a piszoár előtt állva pisáltam tele a melegítőnadrágomat. Nagyon kellet már. A melegítőnadrágon meg derékban jó szorosra volt kötve a madzag. Ki akartam kótni, erre lett rajta egy "bütyök. Kibogozni nem tudtam. Utána mepróbáltam elszakítani, de túl erős volt a madzag. Annyira meg volt szoros, hogy letolni nem tudtam. Se kiskés, sem olló nem volt nálam. Legalább a cipőimet levettem, hogy azokat ne pisáljam tele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!