Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket is idegesít a hangszór...

Titeket is idegesít a hangszórózás?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor egy nagy csapat tizenéves, vagy akár csak egyetlen ember úgy jár-kel az utcán, hogy hordja magával a hangszórót és dobhártyaszaggatón bömbölteti. Engem nagyon zavar, főleg amikor valaki egyedül van, de mégsem fülhallgatót használ, hanem inkább egy ilyet. Egyedül vagyok ezzel?
2019. jún. 14. 09:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Itt se utottek meg el senkit a bedugott fule miatt...

Errol allami plakatsorozat volt: ne dugd be a fuled hallgatoval. Nyul fulhallgatoval: kerdes : Szerinted meddig elne???

2019. jún. 14. 11:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Gimibe minden nap ugyanazzal a busszal jártam, távolsági busz lévén többnyire ugyanaz a társaság utazott rajta minden nap. Volt egy szakképzős proli- és cgánygyerekből álló csoport, akik minden egyes nap hangszórón hallgattak mindenféle igénytelen mulatóst, a többi utas hatalmas örömére. Mikor rájuk szólt valaki, akkor vagy sz#rtak rá, vagy ha nagyobb darab férfi volt az illető, akkor kikapcsolták addig, ameddig le nem szállt, aztán folytatódott a mulatós party. Nem akarok túlozni, de életem egyik fénypontja volt, mikor a sofőr egyszer megállította a buszt, hátrament és megmondta nekik, hogy vagy kikapcsolják, vagy kirakja őket ide az út szélére és mehetnek gyalog.

Másik sztori: egyszer egy srác elhívott sétálni és pár perc után bekapcsolt valami zenét hangszórón keresztül. Ebben a pillanatban tudtam, hogy nincs közös jövőnk.

2019. jún. 14. 11:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Engem is idegesít. Szerintem nevetséges is.
2019. jún. 14. 14:55
 14/18 anonim ***** válasza:
én azon sajnálkozom hogy néhány évvel ezelőtt ezt a jelenséget csak cigányoknál figyeltem meg, és mára tök természetesen látom random fiataloknál is, vidéki kisvárosban. nem értem mivel jobb mint egy füles, ha mögöttem kezdi rá valaki, még irritál is hogy rám bámulnak és hiszik azt hogy így zenélek
2019. jún. 14. 17:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak este, éjjel. De amúgy nem igazán tökéletes a hangzása távolból.
2019. jún. 14. 18:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Ostoba cigány viselkedés. Akkor is ha fehérbőrű az illető.
2019. jún. 14. 19:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi ezt a jelenséget csak cigányhifinek hívjuk.
2019. jún. 14. 21:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Ma egy kereszteződésben állt a lámpánál a hülyegyerek az ócska kályha robogójával, a hátán meg keresztbe lógott a hangszóró, szólt belőle valami vacak egynyári sláger. Inkább szánalmas volt, mint vicces.
2019. jún. 15. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!