Titeket is idegesít a hangszórózás?
Itt se utottek meg el senkit a bedugott fule miatt...
Errol allami plakatsorozat volt: ne dugd be a fuled hallgatoval. Nyul fulhallgatoval: kerdes : Szerinted meddig elne???
Gimibe minden nap ugyanazzal a busszal jártam, távolsági busz lévén többnyire ugyanaz a társaság utazott rajta minden nap. Volt egy szakképzős proli- és cgánygyerekből álló csoport, akik minden egyes nap hangszórón hallgattak mindenféle igénytelen mulatóst, a többi utas hatalmas örömére. Mikor rájuk szólt valaki, akkor vagy sz#rtak rá, vagy ha nagyobb darab férfi volt az illető, akkor kikapcsolták addig, ameddig le nem szállt, aztán folytatódott a mulatós party. Nem akarok túlozni, de életem egyik fénypontja volt, mikor a sofőr egyszer megállította a buszt, hátrament és megmondta nekik, hogy vagy kikapcsolják, vagy kirakja őket ide az út szélére és mehetnek gyalog.
Másik sztori: egyszer egy srác elhívott sétálni és pár perc után bekapcsolt valami zenét hangszórón keresztül. Ebben a pillanatban tudtam, hogy nincs közös jövőnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!