A pszichológus mit tud segíteni a gátlásaim, szorongásom oldásában?
Sokat
Én is járok pszichológushoz
Szorongást saját magam okoztam
Túlságosan is bennem van a ragaszkodás hogy állandóan azzal lenni akinek annyi szeretetett adhatok csak épp ezzel a rengeteg érzéssel más megfolytok másnak ez túl sok
És ettől szronogok és félek hogy nem mutatom meg magambol mindent
Azzal hogy ezt a rengeteg dolgok 1 emberre öntöm rá az sok lehet a másiknak vagyis neked
Meg kell találni azt a köztes dolgot ami mindkettőnknek megfelelő
Meg ha meglenne ahol közösségbe lehetek ott is átadnám mindazt ami bennem van azt amit én is vissza kaphatók egy óvodátol egy kutyátol mindentől
És ez igaz
Sok gátlás van bennem
Például ott volt az a kutyás találkozó én nyugodt szívvel odaultem volna a gyerekek közé és játszani a kutyákkal mert ez vagyok én
De a körülottem lévők és azt látni ki mit szólna hozzá mit gondolnának rólam megrémiszt és inkább elfolytom magamba azt aki önmagam lehetek
Igen 23 éves vagyok
igen tudom felnőtt
igen vannak komoly terveim elképzeléseim
De legbelül egy gyerek maradtam aki merne olyan dolgokat tenni csinálni játszani ami nem épp elvárt egy 23 évestol
És ettől félek ettől van a gátlás és a szorongás
*
Kiskoromtol fogva bántások értek és amikor 1x is olyan akartam lenni ami én vagyok kicsufoltak meggyaláztak kifiguráztak
Csak a bántást kaptam amikor megmutattam ki is vagyok valójában sebezheto lettem
Sokkal több van bennem kevesebbet mutatók meg belőle mint szeretnék és ezért nem lehetek az aki vagyok
De ez jó hogy fel ismerte a pszichológus mi is okozza nálam a szorongást
Előre is félek attól ki mit gondol rólam ahogy viselkedek amit csinálok
Jövő héten újra megyek pszichológushoz akkor azt beszéljük át mit kell ahhoz tegyek hogy ez ne legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!