Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha politikusok lennétek,...

Ha politikusok lennétek, hogyan élnétek meg a választási vereséget?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nagyon szàmítotok a győzelemre, de mégis vereséget szenvedtek. Egyből lemondanàtok és pályát módosítanàtok vagy a munkába temetkeznétek és erősebben térnétek vissza, mint korábban? Mit tennétek és szerintetek mikor, hány vereség után érdemes inkább abbahagyni a politikai jelenlétet?

2019. jún. 11. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Én felakasztanám magam. Ja nem, politikus vagyok, akkor az ellenfeleimet!
2019. jún. 11. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Kb. én is ilyen állapotban lennék, és nekem is erre lenne szükségem akkor:

https://www.youtube.com/watch?v=XKoT3SQNeQA

2019. jún. 11. 23:37
 3/4 anonim válasza:
100%
nem igazán fognám fel tragédiaként, ha eltekintünk a hatalomvágytól és a saját elképzelés megvalósításától, (parlamenten belüli) ellenzéki politikusnak maga a személy szempontjából egyáltalán nem rossz lenni... biztos és jó jövedelem, cserébe nincs meg a kormányzás felelőssége, a partvonalról lehet szidni a nyerteseket és ígérgetni gátlás nélkül
2019. jún. 12. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nem politikai kérdés, szóval rossz rovatban tetted fel.

Nyilván levonnám a következtetéseket, és aszerint cselekednék. Vannak esetek, amikor le kell mondani, és van, amikor nem, mert pl. tudom, hogy én megtettem mindent, de pl. nincs a pártnak pénze kampányra, stb. így nem én tehetek róla, és lehet, hogy könnyebb lenne lelépni, mint kitartani.

Az is kérdés, hogy milyen indíttatásból politizálok, csak megélhetés, vagy elhivatottság.

Ha csak megélhetés, és látom, hogy abban a pártban babér nem terem, akkor otthagyom, ha elhivatottság, akkor nyomom.

2019. jún. 19. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!