Akik nem hiszik el a választási csalást, azok ezt mivel
magyarázzák?
Figyelt kérdés
Ha 18:30-kor közölni tudta az NVI, hogy kn. 41% volt a részvétel addig, akkor a 19 órás, végső részvételi adatot miért tartják vissza? Ennek mi az értelme??
Mivel bizottsági tag vagyok és nem vagoyk életképtelen, mint te, így tudom, hogy hogy műökdik a szavazás. 2 óránként le kellett jelentenünk a pontos részvételi arányt, fél 7kor volt az utolsó jelentés, utána gyors számlálás, és rohan az elnök és a jegyző be a hivatalba, mert körzenenként miinmum fél óra, mire leadják a szavazatokat és mindent lepapíroznak. Bocs, ha nem téged tájékoztat mindenki, mikor 13 órát dolgozott folyamatosan...gondlkozni sem ártana néha
2019. máj. 26. 22:22
5/20 anonim válasza:
Valami nagyon nem stimmel hogy a Fidesz ennyire győzni tudott,vagy egyáltalán győzni ekkora orbitális néphülyítés ellenére.
2019. máj. 26. 22:22
6/20 anonim válasza:
Legalább azt hittem holnapig várni kell a szokásos csalásos kérdésekre :D
Amúgy meg itt berepült a szavazófülkébe egy légy, tuti csalás maitt, idomitott légy volt, mikor valaki bement szavazni meglökte a kezét.
2019. máj. 26. 22:25
7/20 Andizsuzsi válasza:
"Már mindenki tudja, csak előtted titkolják?"
Ezek nem hivatalos adatok, hivatalos adatot 11 óra előtt nem lehet kiadni. Hogy a Magyar Nemzetnek honnan vannak adatai, azon lehetne vitatkozni, de felesleges. Tekintve, hogy csak egy helyről lehet.
2019. máj. 26. 22:26
8/20 anonim válasza:
A Demens Kígyózók eredményét látva nem zárható ki.
Mondjuk a "szövetségeseitől" szedi el a szavazókat! :D
2019. máj. 26. 22:28
9/20 anonim válasza:
"Valami nagyon nem stimmel hogy a Fidesz ennyire győzni tudott,"
Mire gondolsz? Nálunk 51% volt a Fidesz és nem volt semmi csalás ez tuti, ott voltam.
2019. máj. 26. 22:29
10/20 anonim válasza:
Nagyon naívnak kell lenni ahhoz, hogy valaki őszintén meglepődjön az eredményeken, főleg a tavalyi választások után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!